Golfsesongen 2021 er i gang

Sesongen er i gang.
Når dette leses er første utslag sesongen 2021 underveis. Det har vært en kald vår, så banen er ikke så klar som vi kunne ønske, så stell ekstra pent med den. Det gjelder i hele år, men når gresset ikke gror så trenger banen ekstra hjelp. Av denne grunn er det også inntil videre stengt for bruk av golfbiler. 
En del opplevde problemer med bookingen Mandag morgen. Det skyldtes en feil i vårt oppsett, og ble rettet raskt. Vi ser også at en del sliter med å booke, spesielt når man bruker golfbox appen. Dette siste sjekker vi ut. Vi har ikke gjort store endringer, men vi har lagt til to moduler som gir oss bedre informasjon, og som er en forberedelse til planlagt innføring av forhåndsbetaling av greenfee. Det ene er yield modulen, som blant annet viser pris i booke vinduet, den andre er sløyfe modulen, som muliggjør automatisk booking av 18 hull med fletting. Denne siste har gitt litt utfordringer, men vi er sikre på at den blir nyttig med litt tilvenning. 9 hull er fortsatt standard, 18 hull er et tilleggsvalg, men naturlig nok kun hvis det er en ledig tid 2 timer og 20 minutter etter de første 9. Merk at vi har også flyttet tiden når det åpnes for booking for en ny dag fra midnatt til 07:00. Så slipper A-menneskene å sitte oppe utover natten, mens B-menneskene må sette vekkerklokken på ringing litt tidligere. Vi er like glade i begge grupper. 
Vi har stor pågang, minst like mye som i fjor, og det krever at alle følge våre enkle regler, alt spill skal bookes, alle bookinger skal bekreftes senest 10 minutter før utslag, betaling skal skje før utslag, og gå ut på riktig tid. Vær oppmerksom på at det kan være kø forbi renovasjonsetaten. Vær derfor ute i god tid, og respekter de som dirigerer køen. Vi vil gjerne beholde vårt gode naboskap. Om du ikke rekker å spille på booket tid, avbestill så tidlig som mulig. Om du er forsinket ring pro-shopen. No show, det vil si en booket tid som ikke brukes eller ikke bekreftes, var vårt største problem i fjor. Vi vil innskjerpe rutinene her, og den som har gjentatte no show vil bli sperret for en periode i golfbox. No show koster klubben penger og gjør at andre som gjerne vil spille ikke får sjansen. Det er heller ikke tillatt å spille i annens navn eller booke inn spillere man vet ikke kommer for å sikre at man går i en slakk flight.   

På bilde ser vi årets første flight på Grønmo. Fra venstre Bjørn Hansen, Torvald Edvin Fosse, Cato Ryd og Pål Stabell.

Vi åpner med en del Covid-19 restriksjoner, og dere kjenner alle de viktigste, ikke kom hvis dere er i karantene, er syke eller har symptomer, og hold avstand, vask henden og bruk antibac. For nødvendig besøk i klubbhuset skal ansiktsmaske og antibac brukes. På banen skal ikke flaggene berøres, det er ikke raker i bunkere, og søpla skal tas med hjem eller kastes i søppeldunkene ved klubbhuset. Proshopen er åpen som resepsjon, det vil si at du bekrefter din starttid og betaler ditt greenfee, men butikken er stengt utover det mest nødvendige, baller, hansker og pegger. Her følger vi gjeldende restriksjoner. Kafeen åpner Lørdag den 1. Mai. Bordene ute og inne vil ikke være tilgjengelige. Toalettene vil være åpne, men vær nøye med antibac og håndvask. 
Når det gjelder driving rangen så er vi beklageligvis forsinket, og p.t. så ser det ikke ut til at vi kan åpne før rundt 10. Mai. Våre leverandører skylder på Covid-19. Så får vi heller glede oss til en oppgradert range med mer kapasitet etter hvert. Av frykt for kaos er derfor også øvingsfeltet stengt for alt annet enn kurs og instruksjon med våre instruktører. 
Senior gruppen går på som baneverter. Dette er frivillig arbeid som blir mye lettere hvis flere melder seg, så er det noen som har litt ledig tid så ta kontakt med klubbens administrasjon, så formidler vi kontakten videre til felles nytte og forhåpentligvis glede. Og har du ikke anledning, så husk å sende en vennlig tanke og respekt til de som gjør jobben. Det samme gjelder for vårt banemannskap, respekter deres arbeid, og vent på tydelig signal om de jobber i spillefeltet. De har fortrinnsrett, spillere venter.
Til sist, vi la ut en forespørsel om en leilighet for en av våre ansatte for en tid siden, og fikk veldig god respons. Vi vil gjerne overbringe en personlig takk til alle som kontaktet oss, og hilse fra den lykkelige leieboer som nå er i hus. 

%d bloggere liker dette:
×