11. april 2013

Gjestespill

Greenfee og booking

• Banen er stengt for sesongen.
  • Alt spill skal bookes i golfbox, vi har ikke ballrenne på noen tid.
  • Greenfeegjester kan booke starttid inntil 3 dager i forveien.
  • Innsjekk i proshop senest 10 minutter før starttiden, ved senere oppmøte kan tiden bli frigitt og benyttet av andre. Utenfor pro-shopens åpningstid skrives navn, klubb og betalt pris i startboken i startboden ved tee 1.
  • Greenfee skal betales før spillet tar til, i proshopen når denne er åpen, eller med VIPPS nummer 10 639 når proshop er stengt

Medlemmer med 2 no-show vil bli utestengt fra booking i Golfbox i 10 dager.

Gjester med no-show vil bli fakturert full greenfee.

Ønsker du å spille 18 hull, må det bookes to starttider med minst 2 timer og 10 minutter mellomrom.

Ordinære greenfee-priser 2021

Ukedag                                                    Mandag – Fredag                                  Lør-/Søn- og Helligdag

Antall hull                                           9 hull                18 hull                                9 hull               18 hull

Voksen over 20 år                              385                    700                                     440                  800

Jr. under 20 år                                    193                    350                                      220                  400

Grønmo Greenfee-medlem

50% av den til enhver tid gjeldende ordinære greenfee pris

Greenfee Grønmo Basis og Basis Jr.

50 kroner i rabatt per 9 hull på gjeldende ordinære greenfee pris

Leie av golfbil

Bestilling av golfbil gjøres på telefon 48 50 50 30 mandag til torsdag 09:00-19:00 og fredag til søndag 09:00-18:00. Om forhold på banen tilsier at golfbil ikke bør benyttes, forbeholder Grønmo seg retten til å begrense og nekte bruk av bestilte golfbiler.

• Leiepris 9 hull kr 200, 18 hull kr 350
  • Maks 2 personer per golfbil (kun en person så lenge Covid-19 restriksjoner er i effekt).
  • Fører må ha fylt 18 år
  • Respekter merking på banen, kjør ikke nær green og tee, og ikke mellom greenbunker og green, bruk veiene der du kan, og unngå våte områder
  • Fører er erstatningspliktig for skader ved uvettig bruk
  • Fører må minst være 18 år gammel

Alle golfbiler skal returneres så fort runden er over, og det leies ikke ut golfbil dersom runden avsluttes utenfor pro-shopens åpningstid.

Utleie traller

Leiepris for traller kr. 50

Hund på banen

Det er tillatt med hund på banen dersom hunden holdes i bånd og ikke er til sjenanse for andre. Husk å plukke opp etter deg og din hund!