11. april 2013

Gjestespill

Velkommen til Grønmo Golfklubb!

Takk for du har lyst å spille vår bane. Nedenfor finner du praktisk informasjon.

Bestilling av starttider:

Alle starttider skal bookes i GolfBox alternativt via telefon 48 50 50 30. Telefonen vil være betjent i pro shopens åpningstider fra kl. 09:00 – 20:00 Mandag – Torsdag og kl. 09:00 til 18:00 Fredag – Søndag og på helligdager.

Greenfee gjester kan booke starttid inntil 3 dager i forveien.

Ønsker du å spille 18 hull, må det bookes to starttider med minst 2 timer og 10 minutters mellomrom.

Innsjekk/Betaling:

Alle spillere skal sjekke inn i pro shopen senest 15 minutter før starttiden, ved senere oppmøte kan tiden bli frigitt og benyttet av andre.

Greenfee betales i pro shop før start. Utenfor pro-shopens åpningstid skrives navn, klubb og betalt pris i startboken i start boden ved tee 1. Greenfee skal betales før spillet tar til, i pro shopen når denne er åpen, eller med VIPPS nummer 10 639 når Proshop er stengt.

Personer som ikke kan vise gyldig greenfee kvittering på banen vil bli bortvist.

Medlemmer skal ved spill på banen alltid medbringe Golfkortet.

Etikette:

Sakte spill er like irriterende for oss alle og ber samtidig om at nedslags merker repareres (husk greengaffel i lommen), divots legges tilbake og bunkere rakes etter besøk. Beregnet spille tid for 9 hull er 2 timer og 10 min. Hold tiden og ta hensyn til de som går bak deg.

Greenfee-priser 2022

Alle dager

9 hull

18 hull

Voksen over 20 år

Kr. 400,-

Kr. 800,-

Jr. under 20 år

Kr. 200,-

Kr. 400,-

Grønmo Greenfee-medlem

50% av den til enhver tid gjeldende ordinære greenfee pris.

Greenfee Grønmo Basis og Basis Jr.

50 kroner i rabatt per 9 hull på gjeldende ordinære greenfee pris.

Regler for avbestilling og no-show

Avbestilling av starttid skal skje senest 6 timer før starttid i GolfBox eller til telefon 48 50 50 30.

No-show defineres som en ikke bekreftet starttid, det er derfor viktig at alle registrer seg i pro shop senest 15 minutter før start.

Greenfee spillere vil ved no-show bli fakturert full greenfee.

I tilfelle av force majorer eller en spiller har gyldig grunn og ikke kan avbestille innenfor tidsfristen skal pro shop informeres så raskt som mulig på telefon 48 50 50 30.

Konsekvens ved for sen eller manglende avbestilling

Første gang får spilleren en påminnelse – andre gang får spilleren advarsel – tredje gang blir spilleren utestengt fra GolfBox 1 uke – fjerde gang blir spilleren utestengt fra GolfBox 4 uker og femte gang blir spilleren rapportert til Norges Golfforbund.

Leie av golfbil

Bestilling av golfbil gjøres i pro shop på telefon 48 50 50 30 åpningstiden. Om forhold på banen tilsier at golfbil ikke bør benyttes, forbeholder Grønmo Golfklubb seg retten til å begrense og nekte bruk av bestilte golfbiler.

Leiepris 9 hull Kr. 200,- 18 hull Kr. 350,-

Maks 2 personer per golfbil.

Fører må ha fylt 18 år.

Respekter merking på banen, kjør ikke nær green og tee, og ikke mellom green bunker og green, bruk veiene der du kan, og unngå våte områder

Fører er erstatningspliktig for skader ved uvettig bruk.

Alle golfbiler skal returneres så fort runden er over, og det leies ikke ut golfbil dersom runden avsluttes utenfor pro-shopens åpningstid.

Utleie traller

Leiepris for traller kr. 50,-.

Hund på banen

Det er tillatt med hund på banen dersom hunden holdes i bånd og ikke er til sjenanse for andre. Husk å plukke opp etter deg og din hund!

GOD TUR!