11. april 2013

Gjestespill

Greenfee og booking

• Greenfeegjester kan booke starttid inntil 3 dager i forveien.
  • Innsjekking i proshop 15 minutter før starttiden, ved senere oppmøte kan tiden bli frigitt og benyttet av andre.
  • Greenfee skal betales i proshopen, eller med VIPPS (det skal vises kvittering til de ansatte i proshopen når en spiller innenfor åpningstid) før du slår ut.
  • Medlemmer med full spillerett kan booke inntil 6 dager i forveien, for andre medlemskap og greenfeegjester gjelder booking inntil 3 dager i forveien.

Medlemmer med 3 no-show vil bli utestengt fra booking i Golfbox i 7 dager. Gjester med no-show vil bli fakturert full greenfee.

Ønsker du å spille 18 hull, må det bookes to starttider med minst 2 timer og 10 minutter mellomrom.

Ordinære greenfee-priser 2021

info kommer

Grønmo Greenfee-medlem

Greenfee Grønmo Basis

Leie av golfbil

Bestilling av golfbil gjøres på telefon 48 50 50 30 mandag til torsdag 09:00-19:00 og fredag til søndag 09:00-18:00. Om forhold på banen tilsier at golfbil ikke bør benyttes, forbeholder Grønmo seg retten til å begrense og nekte bruk av bestilte golfbiler.

• Leiepris 9 hull kr. 200, 18 hull kr.350
  • Maks 2 personer per golfbil
  • Respekter eventuell merking på banen
  • Kjøring i beruset tilstand tillates ikke
  • Fører er erstatningspliktig for skader ved uvettig bruk
  • Fører må minst være 18 år gammel

Alle golfbiler skal returneres så fort runden er over, og det er ikke tillatt å leie golfbil dersom runden avsluttes uten åpningstid.

Utleie traller

Leiepris for traller kr. 50

Hund på banen

Det er tillatt med hund på banen dersom hunden holdes i bånd og ikke er til sjenanse for andre. Husk å plukke opp etter deg og din hund!