2. mars 2015

Veien til Golf kurs

Veien til Golf kurs 2020 på Grønmo GK

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen.

Kurset koster 1195 kr for voksne og 795 kr for juniorer under 19 år. !Merk, det er ikke inkludert medlemskap i deltageravgiften.

Kurset består at 12 timer (2 timer er fadderrunde) praktisk og teoretisk undervisning, hvor over 80% av tiden er praktisk gjennomføring. For at Grønmo GK skal godkjenne din gjennomføring av kurset, så setter vi fra og med 2020 krav om at en skal være med på en fadderrunde innen 2 uker av avslutningen på kurset. I en fadderrunde blir du med en mer erfaren golfer på en runde over 9 hull. Under runden vil en få praktisk gjennomgang av etikette, generelle regler, sikkerhet, hvordan opprettholde spillehastighet, og så blir en introdusert til miljøet i klubben.

For å sikre kvalitet i hvert kurs, så har vi et maksimum på 12 deltagere, og for at et kurs skal gjennomføres trengs det minimum 6 deltagere.

Datoer for kurs i 2020: Kommer i april 2020

DatoDagerTidspunktTimerStatus

Meld deg på ved å sende mail til

(Om du ikke får bekreftelse, sjekk spam-innboksen din.)