2. mars 2015

Veien til Golf kurs

Veien til Golf kurs 2021 på Grønmo GK

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Gjennomført kurs er et krav for å bli medlem i en klubb tilsluttet Norges Golfforbund.

Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen.

Kurset koster 1495 kr for voksne og 995 kr for juniorer under 19 år. Kurset er lagt opp til deltagere fra 16 år og oppover, men yngre kan også delta sammen med foresatte eller etter individuell vurdering.

Kurset består at 16 timer praktisk og teoretisk undervisning, hvor over 80% av tiden er praktisk gjennomføring.

For å sikre kvalitet i hvert kurs, så har vi et maksimum på 10 deltagere, og for at et kurs skal gjennomføres trengs det minimum 4 deltagere.

Meld deg på ved å sende mail til

Datoer for kurs i 2021 vil bli lagt ut senere.

Meld deg på ved å sende mail til

(Om du ikke får bekreftelse, sjekk spam-innboksen din.)