14. november 2017

Driving rangen

Driving rangen på Grønmo

Vår lille driving range består av totalt 26 utslagssteder. Hvor av 10 stk på taket er stengt for kurs/instruksjon og. Et utslagssted blir i 2020 bygd inn under taket, som blir forbeholdt instruksjon. På et senere tidspunkt vil vi og bygge inn en utslagssted til.

Driving rangen er mellom 195m og 200m lang, med noen få flagg å sikte på. Fler mål kommer på sikt.

På vår range vil du finne mest Callaway Range golfballer, men det har over tid blandet seg inn andre og. Fra 2020 starter vi overgangen til Pinnacle Practice golfballer, og vil på sikt sortere ut alt annet. MERK! at all fjerning av driving rangeballer fra driving rangen anses som tyveri. Rangeballer er Grønmo Golfklubb sin eiendom, og skal ikke tas med fra rangen.

Vi bruker en Range Servant ballmaskin som tar i mot betaling ved poletter og range kort som kan kjøpes i klubbhuset. Maskinen tar og i mot betaling gjennom eeZee Pay appen. Det kan lastes ned både til iOS og Adroid systemer.