14. november 2017

Driving rangen

Driving rangen på Grønmo

Stengt for sesongen.

Vår driving range består av maksimalt  ca 30 utslagssteder, hvorav av 10 stk på taket er kun forbeholdt kurs/instruksjon.

Driving rangen er mellom 195m og 200m lang, med flagg og siktemerker på 100, 125 og 150 meter.

Sikkerhetsnettet på høyre side er 15 meter høyt og ved enden av rangen 12 meter høyt. Det er ikke tillatt å slå over nettet, da det medfører fare for allmennheten. Det går en mye trafikkert sti fra Grønmo til Skullerud hele veien  langs høyre siden av rangen. Overtredelse av dette forbudet kan føre til bortvisning.

På vår range vil du finne Pinnacle og Callaway range golfballer av høy kvalitet. MERK! at all fjerning av driving rangeballer fra driving rangen anses som tyveri. Rangeballer er Grønmo Golfklubb sin eiendom, og skal ikke tas med fra rangen. Rangeballer skal ikke brukes på øvingsfeltet, og spill med rangeballer på golfbaner er ikke tillatt og medfører bortvisning.

Vi bruker en Range Servant ballmaskin som tar i mot betaling ved poletter og range kort som kan kjøpes i klubbhuset. Maskinen tar og i mot betaling gjennom eeZee Pay appen. Det kan lastes ned både til iOS og Adroid systemer. Maskinen tar ikke kontanter eller bank/kredittkort.