14. november 2017

Driving rangen

Driving rangen på Grønmo

Vår driving range har 30 utslags-steder, hvorav av 10 stk. på taket er forbeholdt kurs/instruksjon.

Driving rangen er 200m lang, med flagg og siktemerker på 100, 125 og 150 meter. Ta siktepunkt bort fra sikkerhetsnett og veien, og gi rom for feilslag. Vi har erfart at de kan forekomme;-).

Sikkerhetsnettets ved driving rangens ende og høyre side ble økt til 24 meters høyde i begynnelsen av 2021 for å unngå farlige situasjoner. Det er ikke tillatt å slå over nettet, da det kan medføre fare for allmennheten. Det går en mye trafikkert sti fra Grønmo til Skullerud hele veien  langs høyre siden av rangen. Overtredelse av dette forbudet fører til bortvisning.

På vår range har vi range golfballer av høy kvalitet.

MERK! at all fjerning av driving rangeballer fra driving rangen, på begge sider av nettet er tyveri. Rangeballer er Grønmo Golfklubbs eiendom, og skal ikke tas med fra rangen. Rangeballer skal ikke brukes på øvingsfeltet eller i hagen hjemme, og spill med rangeballer på er ikke tillatt å noen golfbaner og medfører bortvisning fra alle golfbaner.

Vi bruker en Range Servant ballmaskin som tar i mot betaling ved bankkort, polletter samt range kort som kan kjøpes i klubbhuset.