14. november 2017

Driving rangen

Driving rangen på Grønmo

Vår driving range består av opp til 30 utslags-steder, hvorav av 10 stk. på taket er forbeholdt kurs/instruksjon.

Driving rangen er mellom 195m og 200m lang, med flagg og siktemerker på 100, 125 og 150 meter. Ta siktepunkt bort fra sikkerhetsnett og veien, og gi rom for feilslag. Vi har erfart at de kan forekomme;-).

Sikkerhetsnettets ved driving rangens ende og høyre side ble økt til 24 meters høyde i begynnelsen av 2021 for å unngå farlige situasjoner. Det er ikke tillatt å slå over nettet, da det kan medføre fare for allmennheten. Det går en mye trafikkert sti fra Grønmo til Skullerud hele veien  langs høyre siden av rangen. Overtredelse av dette forbudet kan føre til bortvisning.

På vår range vil du finne Pinnacle og Callaway range golfballer av høy kvalitet. MERK! at all fjerning av driving rangeballer fra driving rangen anses som tyveri. Rangeballer er Grønmo Golfklubb sin eiendom, og skal ikke tas med fra rangen. Rangeballer skal ikke brukes på øvingsfeltet, og spill med rangeballer på golfbaner er ikke tillatt og medfører bortvisning.

Vi bruker en Range Servant ballmaskin som tar i mot betaling ved poletter og range kort som kan kjøpes i klubbhuset.

Maskinen får og en ny kortbetalingsløsning i løpet av 2021.