15. november 2017

Klubbhuset

I klubbhuset finner vi vår Proshop, resepsjon, kafè og administrasjon.

Proshopen er både golfbutikk men også vår resepsjon der vi mottar både medlemmer og greenfee spillere for registrering og betaling, der det kan bookes kurs og instruksjon og spilletid.

Butikken er i omstrukturering, og vil for fremtiden satse på et smalere vareutvalg både når det gjelder varetyper og varemerker. Når det gjelder varetyper vil det være fokus på nødvendige forbruksartikler for golferen, samt et begrenset utvalg av klær og golfkøller. For golfkøller satser vi først og fremst på kunder som ønsker individuell tilpasning via våre høyt kvalifiserte pro-er.

Våre merker er Titleist, Mizuno og Ping golfkøller, Footjoy, Original Penguin og Ping klær, og Footjoy og Nike sko, samt selvfølgelig andre nødvendige saker som paraplyer og så videre. Stikk innom for en god handel med tilgang på profesjonell kompetanse og gode tilbud, ikke minst på utgående varer.

Grønmo Sportskafe vil også i år bli drevet av Bjerke Eiendomsservice, som satser på en meny som vi er sikre på vil treffe golfere på farten. Anna og Christina vet at dere ofte har det travelt og trenger noe i en fei, men vil også ta vare på dere som vil slappe av etter endt økt. Besøk kafeens facebookside https://www.facebook.com/sportskafe/?ref=br_rs for menyer og siste nytt.

I administrasjonen treffer dere Nina og Øyvind, som tar vare på det meste som ikke dekkes av proshop/resepsjon, kafè, og våre proer, medlemskap, sponsorer, økonomi, og så videre. Stikk gjerne innom om det er noe du lurer på.

I tilknytning til klubbhuset disponerer klubben circa 60 skap for bagger og traller til disposisjon for medlemmer. Om du ønsker bagskap kan du sette deg på liste hos Nina i administrasjonen.