15. november 2017

Klubbhuset

Åpningstid: Bane, kafe og proshop er åpen for sesongen 2022.

I klubbhuset finner du vår proshop, Grønmo Kafè og administrasjon.

ONE STOP GRAB & GO er nytt konsept i Grønmo Golfklubb. Det betyr at all betaling og bestilling skjer i proshop – også mat og drikke.

Proshopen

Fra 2. mai er proshop åpen fra Kl. 09:00-20:00 mandag-torsdag og Kl. 09:00-18:00 fredag-søndag/helligdager. Fra 28. september har proshopen åpen fra Kl. 09:00-18:00. Åpningstidene justeres etter solnedgang til høsten.

Proshop er vår resepsjon der vi mottar både medlemmer og greenfee spillere for registrering og betaling, der det kan bookes kurs og instruksjon og spilletid.

I proshopen selges det også nødvendige forbruksartikler for golferen, samt et utvalg av klær og golfkøller. For golfkøller har vi mest fokus på individuell tilpasning. Våre merker er Titleist-, Mizuno- og Ping-køller, FootJoy, Original Penguin og Ping klær, og FootJoy sko, samt selvfølgelig andre nødvendig utstyr som paraplyer og så videre. Stikk innom for en god handel med tilgang på profesjonell kompetanse og service.

I proshop finner du 2 kjøleskap med drikke og baguetter. 

Vi leier også ut golfbiler og traller. 

Grønmo Kafe har ny driver, men spennende meny. Frem til banen stenger for sesongen er kafeen åpne fra Kl. 10:00-17:00 alle dager. Det vil stadig være mulig å kjøpe drikke, baguetter, bakst osv. (så lenge lageret rekker) i Proshopens åpningstid.

I administrasjonen treffer dere Nina og Henrik, som tar vare på det meste som ikke dekkes av proshop/resepsjon, kafè, og våre proer, medlemskap, sponsorer, økonomi, og så videre. Stikk gjerne innom om det er noe du lurer på.

I tilknytning til klubbhuset disponerer klubben circa 60 skap for bagger og traller til disposisjon for medlemmer. Om du ønsker skap kan du sette deg på liste hos Nina i administrasjonen. Leien er 950 kroner for enkelt skap og 1250 kroner for dobbeltskap per sesong. Vi prioriterer tildeling av skap til aksje medlemmer og etter behov, dvs de som sliter mest med logistikken av sitt golfutstyr.

×