15. januar 2021

Grønmo Indoor Golf

Velkommen til Grønmo Golfklubbs eget simulator senter på Skullerud.

Vi ber våre gjester bruke generelt corona vett, avstand, håndvask/håndsprit, minimalisere felles berøringpunkter, og først og fremst, er du syk eller har symptomer, hold deg hjemme. Inntil videre tillates også maksimalt 3 spillere per simulator, og maksimalt 8 personer i senteret på en gang. Dog tillates 4 personer på en simulator hvis alle er i samme kohort.

Senteret ligger i Skullerud Park, og har to Trackman simulatorer, den mest presise og realistiske simulator teknologi på markedet. I tillegg har vi utstyr for club fitting for våre merker Titleist, Ping og Mizuno, og tar også mot grepskifte og køllereparasjon. For kurs og instruksjon se Booking instruksjon – Grønmo Golfklubb (gronmogk.no).

Senteret er bemannet og det tilbys teknisk assistanse, og du vil også finne et begrenset utvalg av varer fra Grønmo Proshop.

Oslo Klatresenter har kafè noen få meter unna.

Mandag – Torsdag: 09:00 – 22:00

Fredag: 09:00 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 18:00

Søndag: 10:00 – 20:00

Om ytterdøren skulle være stengt, ring 48 50 50 30, eller den pro du har bestilt time hos.

Priser for simulator spill

Alle priser er per simulator per time, 1 – 4 personer

MedlemIkke-medlem
Hverdag -> 15:00kr. 300Kr. 350
Etter kl.15:00 / helg og helligdagerKr. 350Kr. 400

Kun èn spiller trenger å booke seg med navn, uavhengig om det er 1 eller 4 som spiller.

Betaling skjer i kassen på senteret før spill.

Booking åpner 7 dager før.

Dersom enkeltpersoner eller grupper ønsker å booke faste tider ukentlig kan det gjøres. Ta i så fall kontakt med klubben på telefon 48 50 50 30, eller send mail til .

Følg anvisningen under for å finne frem til senteret

Adressen til innendørssenteret er Olaf Helsets vei 5, 0694, Oslo. Se bildene under for veibekrivelse til lokalet.