15. januar 2021

Grønmo Indoor Golf

BEMERK! Vi holder stengt i Påsken fra og med 14. til og med 18. april 2022.

Velkommen til Grønmo Indoor Golf.

På Norges kanskje råeste innendørs golf senter jobber våre tre proer, Ross, Marius og Gaute. Utover kurs, instruksjon og club fitting kan de hjelpe deg med råd, sjekke køllene dine, skifte av grep og køllereparasjon osv. På senteret tilbyr vi:

• Instruksjon på Trackman simulatorer.
  • Swing Catalyst Dual 3D motion med 4 kameraer.
  • Simulatorspill på Trackman simulatorer – velg mellom over 140 baner.
  • Club fitting for våre merker Titleist, Ping og Mizuno

Kampanje – Prøv vår Swing Catalyst gratis!

Vår pro Marius Bjone er ambassadør for Swing Catalyst i Norge. Frem til Grønmo golfbane åpner er Swing Catalyst inkludert i instruksjonstimene med Marius, hvis du ønsker det.

Swing Catalyst blir rost av trenere i hele verden og er en foretrukket video analyse programvare som tilbyr de verktøy du trenger for å fininnstille golf svingen din før sesongen.

Bestilling/Booking:

For bestilling av kurs, instruksjon, club fitting eller simulatorspill se Bestilling/Booking.

Dersom enkeltpersoner eller grupper ønsker å booke faste tider ukentlig kan det gjøres. Ta i så fall kontakt med klubben på telefon 48 50 50 30, eller send mail til .

Priser:

Priser på instruksjon- og club fitting finner du i bookingsystemet vårt.

Simulatorspill (Alle priser er per time uansett om det er 1 eller 3 spillere):

TIDSPUNKT:MEDLEMIKKE MEDLEM
Hverdager før kl. 15:00Kr. 300,-Kr. 350,-
Etter kl. 15:00 / helg og helligdagerKr. 350,-Kr. 400,-
Viktig ved bestilling av simulatorspill: Kun én spiller trenger å booke seg med navn, uavhengig om det er 1 eller 3 som spiller. Betaling skjer i kassen på senteret før spill. Booking åpner 7 dager før. COVID – 19: Selv om de fleste Covid-19 råd og tiltak er fjernet må vi stadig ta hensyn til deg selv og andre. Derfor ber vi alle våre gjester om å følge Nasjonale råd og anbefalinger. Inntil videre tillates maksimalt 3 spillere per simulator.

Åpningstider:

TIDSROM
Mandag – torsdag:09:00 – 22:00
Fredag:09:00 – 18:00
Lørdag:10:00 – 18:00
Søndag:10:00 – 20:00
Om ytterdøren skulle være stengt, ring 48 50 50 30, eller den pro du har bestilt time hos.

Hvordan komme seg til Grønmo Indoor Golf?

Vi deler inngang med Oslo Klatrersenter, Inngang: K.

Adresse: Skullerud Park, Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo.

Parkering: Det er gratis på den store parkeringsplass General Ruges vei. Ca. 300m å gå. Det er betalingsparkering på den store parkeringsplassen nedenfor. Ca. 50- 100m å gå til inngangen. Se kart nedenfor.

T-banen: Linje 3 mot Mortensrud stopper på Skullerud T-bane ca. 200m fra inngangen til Grønmo Innendørs Golfsenter.

Buss: 70, 76, 79, 103 stopper alle ved Skullerud T.