15. november 2017

Våre instruktører

Ross Robertson
Head Teaching Professional

Kvalifisert som pro via UK PGA, med over 25 års erfaring som trener og spiller på profesjonelt nivå. Har siden 2015 vært ansatt som Head Pro i Grønmo GK. Har tidligere jobbet for Hauger GK, Harstad GK, Miklagard GK og Losby GK.

Treningsfilosofi: The basics are the foundation of improving and becoming a better golfer.

Ross kommer fra Brighton i England.

Logg deg inn i GolfBox for å booke leksjoner med Ross.


Gaute Steiro
PGA Teaching Professional

Gaute har spilt golf siden 2002, og ble ferdig med Bachelor i Trenerrollen, og PGA utdannelse ved Høgskolen i Hedmark, og har jobbet i Tromsø GK og Elverum GK under utdannelsen og en sesong etter endt utdannelse i Elverum GK. Gaute har også trener 1 til 3 gjennom NGF.

Gaute er opptatt av å tilrettelegge for et bra miljø, for å skape en positiv utvikling i ditt golfspill. Der vi tar utgangspunkt i dine ambisjoner. Gaute vil jobbe med å øke din forståelse av din egen golfswing, og hvordan du kan tilrettelegge for din egen trening.

Logg deg inn i GolfBox for å booke leksjoner med Gaute.


Marius Bjone
Sportslig Leder & PGA Teaching Professional

Marius har spilt golf siden 2001, og ble profesjonell i 2011.

Marius tok sin PGA utdannelse i Norge, og har jobbet i golfbransjen siden 2007. I 2013 utdannet han seg som Personlig Trener (PT1) og i 2014 tok han utdanningen som Elite/rehab Trainer (PT2). Marius er og TrackMan Level 1 instruktør, Trigger Point og foam rolling instruktør, TRX instruktør, og fortsetter å utvikle seg gjennom forskjellige kurs og utdanninger hvert år. Marius er Norges ambassadør for teknologileverandøren Swing Catalyst, som leverer markedets beste videoanalyse, trykkplater og kraftplater. Du kan oppleve Swing Catalyst Dual Motion plater med Marius i Skullerud Park, i Grønmo sitt innendørssenter.

Marius underviser med kroppen som utgangspunkt, hvilke begrensninger en har og hvilke styrker en har. Dette er grunnlaget for hva som er mulig for din kropp, og hvordan vi legger opp en plan for din sving. Marius vil og utfordre deg mentalt under trening, slik at du vil øke din forståelse for din egen sving, og lære deg hvordan du skal ta bedre beslutninger på banen, og da spesielt under press. Marius har spilt både på den Svenske Golf Touren, Ecco Tour i Danmark og spilt en Challenge Tour turnering i Norge. Marius fortsetter å spille turneringer for å opprettholde sitt spillenivå, og for å trene under press og stress.

»Under press faller en tilbake til sitt laveste nivå, så viktigheten av å trene under press kan ikke understrekes nok. Even til å opprettholde sitt tekniske nivå under press, samt ta bedre beslutninger og strategiske valg er essensielt for å spille bedre golf.»’

Marius jobber primært med etablerte amatører og elitespillere med langsiktig utvikling. For »quick fix» venneligst velg annen instruktør.

Marius jobber eller har jobbet med spillere på følgende turneringserier:
– Ladies European Tour
– Challenge Tour
– Nordic League
– Norgescup
– NGF Junior Tour
– Olympiske deltakere

Logg deg inn i GolfBox for å booke leksjoner med Marius.


Anders Malmberg

PGA Coach

Anders er utdannet PGA Coach fra Høgskolen i Hedmark. Har spilt golf i over 50 år, har samlet mye erfaring gjennom eget spill og gjennom flere år med treninger på Grønmo og som tidligere Pro på Hakadal golfklubb. Han holder kurser i regi av Norges golfforbund for nye trenere og etterutdanning for trenere.


Bjarte Solheim

PGA Coach


Ken Haga

Trener 2 (går Trener 3/PGA Coach)


Øivind Wang

Trener 1


Thanh Vuong

Trener 1


Askil Hast

(Går Trener 1)


Jonas Hultman

(Går Trener 1)


Bjørn Andreas Wentzel

(Går Trener 1)


Føler du at det mangler noen treningstilbud, så kan du ta kontakt med Grønmo Golf Academy

×