Vinterhilsen fra Grønmo Golfklubb

Hei,

det er i seneste laget med nyttårsønsker, men sjelden har ønsket om et godt år stått høyere i den norske befolkning, så vi slutter oss til det. Som de fleste har skjønt så har golfen sluppet billig unna pandemien, og vi har derfor et godt år bak oss økonomisk. Og så er vi smertelig klar over at mange ikke fikk spilt så mye som de ønsket i 2020. Det er ikke lett å øke banens kapasitet, men vi vil sørge for at det blir bedre tilgang spesielt for aksje medlemmer, siden denne gruppen i størst grad forhåndsbetaler.
Bedret økonomi tilsier at vi kan drøye med utsendelse av årskontingent, men nå kommer den altså, så 15/2 starter utsendelsen, tross alt 5 uker senere enn i fjor, eller 5 uker nærmere sesongstart om du vil. Det er et mål for oss å ha fakturautsendelse stadig nærmere sesongstart, det gir best motivasjon. Om dere ikke får faktura i neste uke så vennligst sjekk spam boksen. Nytt av året er at faktura blir utsendt av Norkred, som har overtatt fakturering og purretjenester, så henvendelser om faktura kan rettes dit. Kontakt  / tlf 48 84 71 71. Informasjon finnes på fakturaen. Nytt av året er også at vi tilbyr ratebetaling for alle årskontingenter fra 2 500 kroner og oppover. Det blir i så fall i utgangspunktet 6 månedlige rater.  Dette er opp til den enkelte, så den som ønsker ratebetaling må kontakte Norkred når faktura er mottatt. Det vil tilkomme et gebyr per faktura, så ratebetaling vil bety totalt sett mer fakturagebyr, naturlig nok. Siden årskontingenten for 2020 ikke er fastsatt ennå, vil første faktura være på et à konto beløp tilsvarende kontingenten for 2020, og så vil det komme en tilleggsfaktura for økningen etter årsmøtet, som forventes avholdt annen halvdel av Mai. Den fakturaen vil komme i tillegg til vanlig ratebetaling faktura for de som velger det, men vil ikke ha gebyr.  
Ellers har vi brukt vinteren blant annet til tre prosjekter, ny leasing avtale for store deler av maskinparken, innendørs senter på Skullerud og nytt nett på driving range. Når det gjelder det første så er det i boks, og vi vil ha nye og bedre maskiner klare ved sesongstart. Innendørs senteret på Skullerud er også klart, men dessverre ikke åpent for simulator spill grunnet Covid-19 restriksjoner. Vi vil informere når det blir tilgjengelig, men her må vi følge de smittervernsråd som til enhver tid gjelder. Vi kan imidlertid tilby instruksjon og kølletilpasning for en person av gangen med munnbind, antibac og en meters avstand. Ta kontakt med Ross eller Marius om dette er av interesse. Når det gjelder sikkerhetsnettet så vil kanskje noen ha observert at det gamle nettet og mastene er borte, og fundamenter til 7 nye master er ferdig gravet og klar til støping. De nye mastene med 24 meters høyde kommer snart, og vi jobber det vi kan for å få det hele på plass ved påsketider, men her er det en del som skal klaffe. 
Og så er det en del som lurer på når sesongen begynner, og til det er det å si at det gjør vi også. De tre siste år har datoen vært 10/5, 20/4 og 17/4. Men man kan ikke konkludere med at det derfor blir tidligere og tidligere, det avhenger helt og holdent av værgudene. Men vi vil åpne så fort det er forsvarlig, og håper det skjer i April. 
Vi håper at dere holder helsen og formen ved like, hva enten det skjer ved golftrening, skigåing eller annet, og gleder oss til å se dere igjen på Grønmo. 


Med vennlig hilsen og stay safe!

Grønmo Golfklubb

Øyvind Ervik

Daglig leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
×