Vil du bruke driver på driving rangen?

Vi er i dialog med Bymiljøetaten og jobber for å unngå forbud mot å bruke driver på driving rangen, og vi trenger din hjelp. For mange baller går over sikkerhetsnettet og havner i nærheten av stien fra Grønmo til Skullerud, og for golfere bør det ikke være nødvendig å påpeke faren ved dette. Om vi ikke klarer å unngå baller over nettet vil vi få pålegg fra Bymiljøetaten om å forby bruk av driver, eller kanskje sterkere virkemiddel.

Ta siktepunkt godt mot venstre, helst mot det gule flagget på 150 meter og gi deg selv god feilmargin. Vi vil heller at en ball ender opp på veien langs hull 7 enn over nettet. La mattene ligge med retning mot dette flagget, vend ikke mattene mot høyre. De ligger som de ligger for en god grunn. Om du selv slår rett, så kan nestemann være litt mindre erfaren.

Det er uansett ikke tillatt å slå over sikkerhetsnettet hverken til høyre eller ved enden av rangen, og overtredelse av dette kan medføre bortvisning. Et stort flertall av de som bruker rangen slår ikke over nettet uansett, la ikke de få som gjør det ødelegge for andre og i verste fall forårsake stenging av driving rangen. Vi jobber med et prosjekt for nytt og høyere nett, men inntil det er på plass er det opp til deg!

%d bloggere liker dette:
×