Vi gratulerer klubbmestere junior og senior

Etter et vellykket KM forrige weekend, var det denne weekenden KM for de yngste og de eldste. 75 påmeldte fordelt på 4 klasser konkurrerte over 2 dager. De aller yngste med 2 ganger 9 med nettoscore, mens de andre klassene konkurrerte over 2 x 18 med bruttoscore.

Vi gratulerer alle i yngste klasse, herre junior gutt, Storm, William, Theodor og Isak. Herre Junior ble vunnet av Joachim Leinann Kvam foran Filip Rivenæs og med Adrian Roksvåg på tredjeplass. I Herre Senior trakk Ståle Petersen det lengste strået, tett fulgt av Rune Kleiv, og med Frode Lystad som nummer 3. Dame Senior ble vunnet av Hanne Bjerk Larsen foran Hege Svendsen og Kari Steinstø Ingebrigtsen. Vi gratulerer alle, og takker alle som deltok for innsatsen.

Været samarbeidet virkelig i slutten av August, men vinden ble en ekstra test av spillernes ferdigheter. Banemannskapet, Allan, Robban, Askill og Dave, hadde som vanlig gjort en kjempejobb, og banen viste seg igjen fra sin beste side. Med leder av Turneringskomiteen Henrik på en velfortjent ferie, var Per Julsvik turneringsleder, og vi er ham alle en stor takk skyldig, kjempejobb. Og til sist, takk til de øvrige frivillige, våre virkelig helter, ingen nevnt, ingen glemt.

Ståle Petersen og Hanne Bjerk Larsen, vinnere av Herre og Dame Senior
Vinner av Herre Junior, Joachim Leinann Kvam, flankert av Filip Rivenæs og Adrian Roksvåg
Herre Junior Gutt, William, Theodor, Storm og Isak
%d bloggere liker dette:
×