Daglig leder takker av etter tre sesonger

Daglig leder Øyvind Ervik har besluttet å gå over i pensjonistenes rekker, og har meddelt styret at han ønsker å fratre ved årsskiftet. Styret beklager dette, men tar det til etterretning, og setter i gang prosessen med å finne en ny daglig leder. 

Øyvind har ledet klubben i tre sesonger, siden Mai 2019, og har først og fremst fokusert på å få økonomien i klubben i orden. Når dette nå må sies å være brakt i orden, synes Øyvind det er naturlig å gi stafettpinnen videre. Ved siden av å få bedret økonomien har han bidratt i klubbens strategi arbeid, fornyelse av maskinparken, innendørs senteret på Skullerud, og oppgradering av driving rangen og sikkerheten rundt den. Men det er nye og spennende prosjekter på gang, junior arbeidet, som nå skyter fart, bane oppgradering, der planarbeidet er godt underveis, og forhåpentligvis kan klubben i fremtiden også blåse liv i klubbhus prosjektet.

Øyvind har sammen med de ansatte i klubben ledet dette arbeidet på en utmerket måte, og klubben er bedre rustet nå for å ta tak i det videre arbeidet med å videreutvikle Grønmo til det beste for våre medlemmer. 

Den nye daglige lederen får nok å holde på med, sier Øyvind, men kommer til litt mer dekket bord enn jeg gjorde. Jeg har hatt 3 spennende sesonger som daglig leder, og har trivdes fra dag én. Grønmo er et godt sted å være. Handicappet har ikke blitt noe lavere, men nå som jeg blir pensjonist er planen å få gjort noe med det. Jeg kommer til å være mye på Grønmo fremover og jeg skal også bidra til at ny daglig leder kommer godt inn i jobben.  

%d bloggere liker dette:
×