Nytt utstyr?

Grønmo proshop har som mål og tilby et rikt utvalg av golfutstyr til markedsledende priser. Vi gir prisgaranti til våre kunder!

Våre hovedleverandører er Acushnet (Titleist, Vokey, Footjoy, Scotty Cameron), Callaway, Ping, Taylor Made, Abacus, Garmin og Chrisco golf (Bushnell, Srixon, Powacaddy, Sun Mountain, Click gear, Super Stroke). Vi er fra 2017 et Titleist Fitting Center, Vokey Pro Center (Wedger), Scotty Cameron Trial Center, Footjoy Ambassadør, Callaway Center og Ping Fitting Center.

Vi vil levere topp utstyr kombinert med god kompetanse, gode priser og et stort smil. I 2017 bygger vi oss opp til å bli et fullverdig Custom fitting senter hvor vi tilbyr teknisk analyse, kølletilpasninger, grepbytte og rådgivning i køllevalg og utstyrsvalg forøvrig. Vi vil benytte Trackman, Sam putting lab samt en del annet utstyr for å gi deg en fullverdig analyse og en topp opplevelse i forbindelse med trening og valg av utstyr.

Grønmo prohop vil ha fullt demoutstyr fra Titleist, Callaway , Ping og Taylor Made. Vi vil ha 4 store demodager i året med fri test av utstyr sammen med våre proer og leverandørene. I tillegg tilbyr vi test av køller sammen med en av våre proer gjennom hele sesongen ved å booke tid i Golfbox.

 

Grønmo proshop – vi utvikler din golf!

%d bloggere liker dette:
×