Da er turnering sesongen i gang

Alt blir bra! Med 3 vakre utslag på fairway ble Årets Herre som første turnering sesongen 2020 slått i gang. Det er uvanlige tider, men her på Grønmo ligger vi så tett opp til normalen som vi kan ønske oss. Rundene er handicap tellende, turneringer kan spilles med kun små modifikasjoner, kurs for alle aldre og nivå kjøres nesten som vanlig, instruksjon er i gang, det er vafler å få i kafeen. De små justeringene vi må ta er til å leve med, og vi venter ytterligere lettelser på restriksjoner senere i uken, som bruk av bagskap, for å nevene noe. For å få til dette bruker vi litt mer ressurser enn vanlig, men vi ser også at tilstrømningen til anlegget gir god grunn til optimisme for en god sesong.

Midt opp i dette må vi huske på de restriksjoner som gjelder, avstand, håndhygiene, ikke flere enn 3 i butikken om gangen, ingen spising innendørs, begrensinger på bruk av utleietraller og biler, ingen bruk av peg eller bøtter på rangen. I det store bildet småting, oftest handler det om å være bevisst og ikke å glemme seg. For gjør vi det, risikerer vi bare at myndighetene strammer til igjen. Men dette klarer vi, og vi husker at vi er priviligert i forhold til de fleste andre idretter og arbeidsplasser.

På bildet ser vi tre av de priviligerte i første ball i årets første turnering, Bjarte Solheim, Per Gunnar Gulliksen og Shaun Askill Hast, med behørig avstand. Sistnevnte med en sjelden anledning til å spille banen, ikke bare pleie den.

%d bloggere liker dette:
×