Advents hilsen fra Grønmo

Det stunder mot jul, og vi er langt unna høysesong for golf. Noen av dere har oppsøkt sydligere breddegrader og forlenget sesongen med det, andre har trukket inn, blant annet til Grønmo Indoor Golf på Skullerud, og jobber med svingen på den måten. Vi minner om at Ross, Marius og Gaute er tilgjengelige på Skullerud for instruksjon vinteren gjennom. Her er det også mulig å få råd og vink om tilpasning av køller, slik at de kan bestilles og være klare i god tid for utendørs sesongen. 

Det skulle være rikelig med inspirasjon for de som fulgte Viktor i hans seier på Bahamas i helgen. Fantastisk at Norge har fått frem en slik golfer, og vi som er fra Grønmo kan være litt ekstra stolte.  

Vi har hatt et godt år på Grønmo, med rundt 45 000 runder spilt, og et rimelig godt økonomisk resultat. Banen har også fremstått i meget god stand hele sesongen. Vi har fått nytt sikkerhetsnett og oppgradert driving rangen for øvrig, vi har fornyet maskinparken, og vi har etablert et innendørs senter og har nå 12 måneders drift. Vi er også spente på bane oppgraderings prosjektet, der vi har jobbet frem en ny masterplan for bane utvikling med banearkitekt Svein Drange Olsnes.  

Og så har vi ansatt ny daglig leder, Henrik Lykke Nielsen, som tiltrer 1. februar. Han får en masse å henge fingrene i, men klubben er i gode hender med Henrik. 


Det var mange som var frustrerte fordi man ikke fikk spilt så mye som ønskelig. Vi så imidlertid klare tegn på at trafikken begynte å normalisere seg i årets siste måneder, og totalt sett var det mindre spill her i 2021 enn i 2020.

Vi tok også en del grep for å sikre bedre tilgang, så som begrensning i antall medlemmer, justerte greenfee priser og differensierte booke tider. Men tilbakemeldingen er klar, det må tas ytterligere grep for å sikre rettferdig tilgang til banen for alle til neste år. Men det må også huskes at hovedårsaken til at det var vanskelig å slippe til på banen er at gjennomsnitts medlemmet spilte mer, faktisk 50% mer enn før corona satte inn. 


Vi vil arrangere et lite julesalg i butikken, og kommer tilbake med informasjon om det. Her er det julegave muligheter, hva med for eksempel gavekort på instruksjon eller i simulator spill? 


Til sist, som vanlig på denne tiden av året minner vi om at iht bestemmelsene i NIF, NGF og Grønmo golfklubb, må den som ikke ønsker å fortsette sitt medlemskap, gi oss skriftlig beskjed om dette senest 31.12.21. Hvis ikke forblir man medlem i samme medlemskategori også neste år. 


Med dette ønsker vi dere en fortsatt god adventstid, og satser på at vi denne vinteren får tatt knekken på corona for godt!

%d bloggere liker dette:
×