Vintertrening med proene

Nå som vinteren virkelig har kommet, så er det på tide å planlegge for 2020.

Har du sett for deg hvordan sesongen 2020 blir? Har du satt deg mål for god du har lyst til å bli? 

Proene Ross Robertson, Gaute Steiro og Marius Bjone er klare for å hjelpe deg!

Ross

Kommer til å være tilgjengelig på Fornebu Indoor Golf Center hele vinteren, fra tirsdag til fredag de fleste uker (kan variere). For å booke time(r) med Ross på Fornebu kan du gå inn her http://figc.no/ross-robertson. Ross vil og være tilgjengelig på Golfhandelen på Brynseng hver mandag (med forbehold om ferier og golfreiser med klubben). For å booke med Ross kan du og sende en sms til 959 27 429.


Gaute

Har ikke knyttet seg til et spesifikt sted å undervise ennå. Det blir delt så fort det er klart. Gaute skal forøvrig i vinter forske på hvordan vi som golfere blir påvirket av våre følelser når vi slår et slag. Dersom du ønsker å vite mer, eller booke en protime, så ta kontakt med Gaute på e-post til eller så kan du sende en sms til 415 06 249.


Marius

Er nå tilgjengelig på Golfhandelen og underviser med GQ Quad Launch monitor. Marius vil og kunne ha undervisning på andre lokasjoner ved særskilt behov. For å booke timer med Marius så ta kontakt på e-post til eller så kan du sende en sms til 92 09 10 19.


Ved andre henvendelser ang. instruksjon ta kontakt ved å sende e-post til

%d bloggere liker dette:
×