Sesong-avslutning og dugnads turnering

At banen stenger hvert år midt i Oktober er blant våre mindre hyggelige tradisjoner, men naturen krever sitt, og siste spilledag i år blir 9. Oktober. Dagene blir kortere, og i år er det først og fremst regnet som skaper problemer. Men vi vet også at det kan snu til frost når som helst. Det er en del arbeid som skal gjøres, og maskiner og spill setter sine spor som vi får igjen med renter til våren.

Vi vil imidlertid i år som i fjor ha en avsluttende dugnadsturnering, og det blir Søndag 10. Oktober. Turneringsavgiften består i rundt halvannen times dugnads innsats, primært å fylle sand og frø i divots, og å plukke litt baller på rangen der plukkebilen ikke kommer til. Deretter kjører vi en ni-hull shotgun turnering, med premiering på terrassen etterpå.

Turneringspåmelding skjer i golfbox, og deltagelse er altså forbeholdt de som deltar på dugnad. Oppmøte klokken 11:00, shotgun start klokken 13:00.

Da benytter vi også anledningen til å takke for en fin sesong. Værgudene og medlemmene har stått oss bi, kanskje med unntak for siste uke når de gjelder de første.

Planlagt oppstart innendørs på Skullerud blir1. November, og vi kommer tilbake med mer om det snart.

%d bloggere liker dette:
×