Ny Daglig Leder i Grønmo Golfklubb.

Så går oktober mot slutten, banen er stengt for sesongen og banemannskapet er i gang med vinterforberedelsene.  Grønmo Golfklubb har lagt ennå en sesong bak seg, og for første gang på mange år har vi kontroll på økonomien.

Og nei – det er ikke bare fordi vi har hatt en ekstraordinær innbetaling fra medlemmene – de ekstra pengene var dog nødvendige for å bøte på skadene fra tidligere års tap. Nå er klubben i stand til å betale sine regninger til forfall og allikevel ha penger til lønninger og skatt – det er jeg svært glad for, selv om økonomien fremdeles er litt stram

Klubbens finansielle og økonomiske situasjon er behørig analysert og kartlagt, av fungerende Daglig Leder Øyvind Ervik, til styrets fulle tilfredshet. Han har vist slik skjønn i dette arbeidet at vi, enstemmig, har besluttet å tilby Øyvind jobben på fast basis. Dette har han takket ja til. Det er derfor med glede jeg kan informere om at Øyvind Ervik er ansatt som Daglig Leder i Grønmo golfklubb fra 1. oktober 2019.

Øyvind skal ha ansvaret for driften av klubben med klubbstruktur, økonomi og arbeidsgiveransvar for alle klubbens ansatte, direkte ansvar for drift av Shopen og overordnet ansvar for sportslig utvikling.

Jeg ser frem til å arbeide sammen med Øyvind gjennom vinteren, neste sesong og videre fremover,  og ønsker  ham hjertelig velkommen som heltidsansatt Daglig Leder i Grønmo Golfklubb.

Betty N. Thorvaldsen

Styreleder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
×