Lettelser i COVID-19 restriksjoner

NGF har kommet med ytterligere lettelser i restriksjonene, og de blir innført på Grønmo så snart som praktisk mulig, og vil være i effekt fra Fredag 5 Juni. Viruset er fortsatt like farlig, men det mindre spredning, og det gjelder fortsatt at vi holder oss hjemme om vi er syke, eller mistenker at vi er syke, at vi er nøye med håndvask, og at vi holder 1meter avstand. Disse lettelsene betyr at det blir flere flater å berøre, og vi anbefaler at hver enkelt medbringer antibac hjemmefra og bruker det når vi må berøre flater som også andre berører, så som raker.

Vi legger umiddelbart ut raker i bunkerene. Husk etter bruk å legge de tilbake i bunkeren slik at banemannskapet slipper å flytte de unødvendig ved klipping rundt bunkeren. Dette betyr samtidig at den midlertidige regelen om ballplassering i bunker opphører.

Utendørs vann ved klubbhuset er påslått, og ballvaskere og køllevaskere på banen blir satt ut, og luftkompressoren blir påslått, mens vi venter med søppeldunker på banen av hensyn til de som må tømme de. Dusjene vil fortsatt være stengt.

Kanskje viktigst for mange, vi vil igjen tillate bruk av peg på driving range. Men, det vil fortsatt ikke være tillatt å slå over nettene med hensikt. Dette er ikke Corona relatert, men av sikkerhets hensyn, og fordi ballplukkeren ikke er terreng gående. Ved den ikke alt for godt besøkte minidugnaden på driving rangen i går fant vi et foruroligende høyt antall baller bak nettet bak enden av driving rangen, neppe i stor grad slått av de som deltok på dugnaden.

Golfen tar enda et steg i retning normalisering, men det er frihet under ansvar, og vi må fortsatt stå sammen i kampen mot Corona.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
×