Lederskiftet er gjort, Henrik er den nye sjefen!

Da er nøklene overlevert, og Henrik Lykke Nielsen har inntatt hjørnekontoret på Grønmo. Overlapp perioden har vært kort og intensiv, men Øyvind har lovet å bistå etter behov også fremover. Henrik er stolt og glad over å ta fatt, og vil både bringe inn nye tanker og ideèr og også fortsette den utviklingen som er satt i gang. Som en av klubbens fremste frivillige gjennom flere år vet han hva som trengs, og hva som kreves.  


Øyvind vil gjerne få takke for all hjelp og støtte i de snart tre år han har ledet klubben, både til ansatte, styre og medlemmer. »Jeg fortsetter som menig medlem og gleder meg til å se klubben utvikle seg videre. Jeg håper også at vi klarer å finne tilbake det vi har mistet noe av på veien, og da tenker jeg først og fremst på klubbfølelsen og miljøet, og at vi medlemmer i større grad tenker på hva vi kan gjøre for klubben, og ikke bare ser på oss selv som kunder. Jeg er takknemlig for alle de som har tatt i et ekstra tak, men det er plass til så mange flere, og mitt ønske er at enda flere stiller opp for klubben. Hvis noen kan lykkes med det så er Henrik.  Jeg var ikke noe mønster medlem i mine først 18 år som medlem, men tenker i alle fall nå å bidra litt med min nyvunnede fritid. Men først og fremst ønsker jeg Henrik og teamet lykke til videre, Grønmo Golfklubb står støtt og har alle muligheter fremover.» 


Les forøvrig oppslag i Nordstrand Blad om lederskiftet (dessverre bak betalingsmur, men abonnement kan anbefales).  https://www.noblad.no/globetrotter-henrik-59-blir-ny-sjef-i-gronmo-golfklubb-jeg-er-veldig-stolt/s/5-56-514649

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
×