Klubbmesterskap for junior og senior 2015

Klubbmesterskapet for junior og senior ble avviklet helgen 29. og 30. august med flotte forhold på banen og et sensommervær ingen kunne klage på. Hannes Fristelser serverte deilige hamburgere på lørdagen og kjørte ut med nybakte kanelboller og annet godt begge dagene. Mange ble fristet av lovnaden om at kanelboller førte til bedre utslag, og for noen hjalp det også. 

Tilsammen stilte det 44 deltakere til start fordelt på de ulike klassene, 3 juniorer under 12, 2 damer jr., 3 herrer jr., 5 damer sr og 36 herrer sr. På lørdagen bar spillet preg av raske greener og teeplasseringer langt bak, men på søndagen ble scorene langt lavere og det ble kåret en klubbmester i alle klassene. Alle resultater finnes her: KM junior og senior.

Sofie Engesæth, Henrik Gulliksen og Noah Steen stilte i klassen under 12 år og leverte alle tre gode runder!

rsz_dsc01709

I klassen for herrer junior var det dessverre en spiller som måtte trekke seg og på søndagen sto det kun mellom Jonathan Breen og Kasper Hillås. Jonathan hadde en bedre runde på søndag og ble klubbmester i sin klasse. rsz_dsc01735

Blant juniordamene sto det mellom to søstre som akkurat har meldt seg inn i Grønmo golfklubb. Vi ønsker velkommen til Jònina og Magnea Gudmundsdottir. De spilte jevnt, men det ble tilslutt Jónina som vant.

dsc01734

I dame senior var det Anne-Brit Hansen som stakk av med seieren foran Margaret Barlie og Gøril Kalvik. 

dsc01736

For herrer senior var det jevnt i toppen etter først runde, bare 4 slag skilte 1. og 4. plassen. På søndagen klarte Anders Malmberg å holde hodet kaldt og ledelsen han hadde på Leif-Erik Hansen holdt helt inn. 

dsc01739

Til slutt rettes det en stor takk til Allan og banemannskapet for fantastiske spilleforhold, takk til Hanne og resten av kaféen for nydelig mat og god servering og ikke minst til Jan Martin Thorstensen for all hjelp under lørdagen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
×