26. mai 2014

Herregruppen

Velkommen til Herregruppen 2020

Hei, håper alt er bra med dere alle i denne spesielle tiden vi er inne i.

Etter dialog med klubben, så har vi bestemt å gjennomføre turneringene til Herregruppen på samme måte som tidligere år. Det vil si at det blir turneringer på tirsdager, som vanlig, men det vil være noen «modifikasjoner» i forhold til gjennomføringen.

Så vi starter med Årets Herre 1 tirsdag 5. mai.

Påmelding som vanlig i Golfbox.

Det vil som vanlig bli Juliturnering, MatchPlay og Eclecticturnering i løpet av sesongen.
Alle turneringer vil som vanlig bli lagt ut i Golfbox.

Åretsherre:
Runde 1: 05.mai
Runde 2: 12.mai
Runde 3: 19.mai
Runde 4: 26.mai
Runde 5: 02.jun
Runde 6: 09.jun
Runde 7: 16.jun
Runde 8: 23.jun

Runde 10: 01.sep
Runde 11: 08.sep

Sluttspill 1: 15.sep
Sluttspill 2: 22.sep
Sluttspill 3: 29.sep

Sosialturnering: 30. juni
Juliturnering: 7., 14., 21. og 28. Juli
Eclectic: 4., 11., 18. og 25. august

Avslutningsturnering og Premieutdeling lørdag 3. oktober.

Påmelding Matchplay i Golfbox innen 10. mai, 1. runde skal spilles før

BETALING

Betaling er som vanlig kr. 500,-, som betales via VIPPS 94548,
eller Bank 5082.06.86419.
Frist for betaling er 10. mai!

Vi vil i år premiere 1-3 plass på ÅH tirsdager.

1. plass = Gavekort kr. 750,- i Proshopen
  2. plass = Gavekort kr. 500,- i Proshopen
  3. plass = Gavekort kr. 250,- i Proshopen

Gavekortene hentes i Proshopen av respektive vinnere.
De vil være klare for avhenting 3-4 dager etter turneringen. Dette er selvsagt i tillegg til premieringen for Årets Herre sammenlagt. Utover dette vil det være vanlig premiering for de andre turneringene.

Det vil også i år være 3 Sluttspillrunder med doble poeng i Årets Herre.

Avslutningsturnering med påfølgende premieutdeling for alle årets turneringer vi bli en sosial turnering. Dato for denne er lørdag 3. oktober.

Det vil også bli et par turneringer med litt mer sosialt preg.

Disse blir lagt ut i Golbox etter hvert.

Praktisk gjennomføring av turneringene

Bortsett fra de generelle restriksjonene som gjelder, som er gitt av NIF og NGF, så vil det være følgende egne regler for Herregruppen.

• Det vil IKKE bli skrevet ut scorekort.
  • Startliste vil være tilgjengelig i Golfbox og vil også bli hengt opp/lagt ut på Klubbhuset. Husk å kryss deg ut på listen når du kommer.
  • Alle fører sin egen score, men man fører også for en annen spiller i gruppen, og dere to sammen kontrollerer muntlig hverandres score.
  • Etter avsluttet runde, sender man en SMS til Gunnar Orenæs (922 65 736) som MÅ/SKAL inneholde Navn, Spillernummer i turneringen (dette finnes på startlisten), hullscore og BRUTTOSCORE. Dersom ikke dette gjøres i henhold til, så godkjennes ikke resultatet.

Eksempel:
Per Gunnar Gulliksen, Spillernummer 24, 6-4-5-5-3-4-5-4-5=41

• Mobilnummer til Gunnar er 922 65 736
  • Ballen skal i hullet. Klubben har valgt å snu hullkoppen slik at det er mulig å hulle ut, men ballen faller ikke like langt ned som vanlig. NGF sin 1-meter give gjelder IKKE!
  • Bunkere er uten raker og man må spille ballen som den ligger. Ikke fritak om selv om den ligger i et dypt fotspor. Prøv å slette ut dine egne fotspor med en kølle eller foten. For øvrig skal man følge smittevernsreglene med avstand mellom spillere både på banen og på terrassen etterpå.

Poengsystem for Åretsherre
Vi viderefører poengsystem som vi har brukt de siste sesongene, det er samme prinsipper som Norsk senior golf bruker, og som de har brukt med stor suksess i flere år.

Poengsystemet:
Spill på eget par: 40 poeng.
Hvert slag over eller under gir 2 poeng i tillegg eller i fratrekk.

Det er de syv beste rundene som blir de tellende. Topp 30 kommer til sluttspillet.

I sluttspillet blir det dobling av poengene 80 +-4.

Matchplay
Det er påmelding innen 10. mai i Golfbox, oppsettet blir klart og lagt ut senest 11. mai.

1. runde skal være ferdig innen søndag 24.mai (siste spilledag).

De resterende rundene kommer etter at påmeldingen har gått ut og vi vet hvor mange som deltar.

NB! Siste spilledag er det ingen unntak på, Alle matcher i runden SKAL fullføres innen fristen!

Matchplay spilles over 18 hull og følger normale regler for Matchplay, så matchene er ikke handicap tellende.
Vi legger ut e-post og telefon nummer til spillere og det blir deres jobb å bli enige om når matchen skal spilles innenfor fristen for de respektive rundene.
Det vil bli hengt opp tablå på klubbhuset der dere skriver opp vinneren.
Det er spiller handicapet som er på matchdag som gjelder.

Husk at for å finne ut hvor mange slag og hvilket hull man har slag på så sjekker man tildelte slag, tar differensen, og den spiller med høyest handicap fordeler disse over hullene fra Index 1 og opp til så mange man har i differanse.

Eks: spiller 1 har 12 tildelte spiller 2 har 18 tildelte, da vil spiller 2 ha 6 ekstra slag, et slag ekstra på hullene index 1-6.

Med dette så ønsker vi velkommen til sesongen 2020!

Styret i Herregruppen