26. mai 2014

Herregruppen

Velkommen til Herregruppen 2019

Vi ønsker alle herrer over 18 år med medlemskap i Grønmo golfklubb, eller med leid spillerett velkommen til deltakelse på Herregruppens aktiviteter. Vi spiller hver tirsdag med start ca. kl. 16:00 og utover. Gradvis tidligere utover høsten. Det spilles med maks 36 i hcp, men det er også anledning for de med klubbhandicap å delta. Påmelding gjøres i Golfbox senest fredagen før turneringen.

Betaling 500.- til herregruppens kto. Senest fredag 10.mai. for å være med på resultatlister og premiering. Betal inn til:
Vipps nr. 94548 Grønmo Golfklubb-Herregruppen eller
kto. 5082 06 86419.

Blir det flere påmeldte enn det er booket tid for vil de som har betalt og meldt seg på i tide bli prioritert foran de som ikke har betalt.

Scorekort: Tydelig lesbart kort signeres av spiller og markør, legges i herregruppens postkasse etter endt spill. Viktig å skrive tydelig, både for spiller og markør. Alle turneringer spilles etter vanlige golfregler om ikke annen info er satt opp på 1 tee. Se forøvrig siden «spilleformer Herregruppen».

Nye Golfregler:
Som enkelte muligens har fått med seg har det blitt innført noen endringer i golfreglene for kommende sesong. Av den grunn skal vi ha en gjennomgang av disse med golf dommer Pål Thorkildsen.
Dato gjenomgang endringer i regler:
23. apr. kl. 18.00

24. sep AH 12  Sluttspill
01. okt Finale  Sluttspill

Avslutning

05. okt Avslutning. Legg merke til at denne legges til lørdag, spilleform kommer senere

Poengsystem for Åretsherre
Vi viderefører poengsystem som vi har brukt de siste to sesongen, det er samme prinsipper som Norsk senior golf bruker, og som de har brukt med stor suksess i flere år.

Poengsystemet:
Spill på eget par: 40 poeng.
Hvert slag over eller under gir 2 poeng i tillegg eller i fratrekk.

Det er de syv beste rundene som blir de tellende. Topp 30 kommer til sluttspillet.

I sluttspillet blir det dobling av poengene 80 +-4.

Matchplay
Det blir påmelding innen 14. mai, oppsettet blir klart og lagt ut senest 15. mai.

1. runde skal være ferdig innen søndag 26.mai (siste spilledag).

De resterende rundene kommer etter at påmeldingen har gått ut og vi vet hvor mange som deltar.

NB! Siste spilledag er det ingen unntak på, Alle matcher i runden SKAL fullføres innen fristen!

Matchplay spilles over 18 hull og følger normale regler for Matchplay, så matchene er ikke handicap tellende.
Vi legger ut e-post og telefon nummer til spillere og det blir deres jobb å bli enige om når matchen skal spilles innenfor fristen for de respektive rundene.
Det vil bli hengt opp tablå på klubbhuset der dere skriver opp vinneren.
Det er spiller handicapet som er på matchdag som gjelder.

Husk at for å finne ut hvor mange slag og hvilket hull man har slag på så sjekker man tildelte slag, tar differensen, og den spiller med høyest handicap fordeler disse over hullene fra Index 1 og opp til så mange man har i differanse.

Eks: spiller 1 har 12 tildelte spiller 2 har 18 tildelte, da vil spiller 2 ha 6 ekstra slag, et slag ekstra på hullene index 1-6.

Årsoppgjøret mot Oppegård
Årsoppgjøret går 7. og 8. September. I år har vi endret noe på hvem som deltar, det vil være de 15 som ligger best ann i årets herrer når påmeldingen går ut + 5 «kapteins pick». Og det er bare spiller som har betalt inn kr. 500 som får delta på årsoppgjøret.

NB!
Påmeldingsfrist for Årsoppgjøret er 27. august 2019

Premiering:
Som tidligere blir premieutdelingen på avslutningen. Nytt av året er at de 3 beste i hver runde i Åretsherre får premie, ikke bare vinneren. Det blir gavekort som kan hentes og brukes i Shoppen For runde vinnere er det regler opp mot «svensk slag golf» som gjelder, dvs før omregning av poeng. Ved lik score blir det lavest handicap, siste 9, 6, 3, 1 hull.  fortsatt likt loddtrekning.
1. plass kr. 500
2. pass kr. 300
3. plass kr. 200

Kontaktpersoner herregruppen:
Per Gunnar Gulliksen:   975 45 173 ( Leder ) :
Gunnar Orenæs              922 65 736 ( Påmeldinger/Resultater)
Bjarte Solheim:               450 66 790

Lykke til alle i herregruppen.

Husk!!
Siste frist til å være med på Åretsherre er 10. mai!
Betal inn kr. 500 til:
Vipps 94548