26. mai 2014

Herregruppen

Velkommen til Herregruppen 2022

Hei, håper alt er bra med dere.  Årets styre er De samme personene som i fjor, Per Gunnar, Bjarte, Marius og Knut.  Følgende endring er gjort: PG har trukket seg litt tilbake, men fortsetter som «den syvende far i huset» med ansvar for Økonomi og premieutdeling.  Knut har overtatt som leder.  Vi håper og tror at været ikke blir verre utover våren, og håper derfor at vi kan ønske velkommen til

Årets herre runde 1.

tirsdag 03. mai.

Påmelding som vanlig i Golfbox.

Påmelding i Golfox gjelder for ALLE turneringene Herregruppen arrangerer.
Marius vil ha ansvaret for henvendelse vedr.bytte av starttider, melde forfall m.m.
Vi blir veldig glade dersom der så tidlig som mulig melder forfall!
Ta kontakt med Marius på tlf 452 97 216 eller på mail:

Datoer for Årets Herre er som følger

Runde   1: tirsdag 03. mai
Runde   2: tirsdag 10. mai
Runde   3: tirsdag 24. mai
Runde   4: tirsdag 31. mai
Runde   5: tirsdag 07. juni
Runde   6: tirsdag 14. juni
Runde   7: tirsdag 21. juni
Runde   8: tirsdag 23. august
Runde   9: tirsdag 30. august
Runde 10: tirsdag 06. september
Runde 11: tirsdag 13. september (Sluttspill)
Runde 12: tirsdag 20. september (Sluttspill)
Runde 13: tirsdag 27. september (Sluttspill)

Det vil som vanlig bli Juliturnering i juli , Eclecticturnering i august og MatchPlay gjennom sesongen
Avslutningsturnering og Premieutdeling lørdag 1. oktober.

BETALING

Samme pris som i fjor kr. 600,-. Betalingen dekker påmelding til alle turneringene.
Det betyr, dersom man deltar på alle turneringene, en snitt startkontingent på kr. 27,-
Alle kan delta, men premie kun til spillere som har betalt.

Betalingen gjøres som vanlig via VIPPS 94548, eller Bank 5082.06.86419.

Siste frist for betaling er mandag 9. mai

Vi vil også i år premiere 1-3 plass på ÅH tirsdager.

1. plass = Gavekort kr. 500,- i Proshopen
  2. plass = Gavekort kr. 300,- i Proshopen
  3. plass = Gavekort kr. 200,- i Proshopen

Gavekortene hentes i Proshopen av respektive vinnere.
De vil være klare for avhenting 3-4 dager etter turneringen.

Nytt av året: 24.05 ÅH3 vil vi ha longest drive på Hull 1 (kun fairwaytreff er gyldig) og closest to pinn på Hull 5.
30.08 ÅH9 er det longest drive på Hull 4 og closest to pinn på Hull 8.
Premie her er 12 logoballer til vinnere.

Avslutningsturnering med påfølgende premieutdeling for alle årets turneringer vi bli en sosial turnering. Dato for denne er lørdag 1. oktober.

Det vil også bli en eller to turneringer med litt mer sosialt preg, en av de turneringene skal vi prøve å ha sammen med Damegruppen.
Disse blir lagt ut i Golbox etter hvert.

Praktisk gjennomføring av turneringene

Bortsett fra de til enhver tid gjeldende regler som er gitt av NIF og NGF, så vil det være følgende egne regler for Herregruppen.

• Det vil IKKE bli skrevet ut scorekort.
  • Startliste vil være tilgjengelig i Golfbox.
  • Vi bruker elektronisk føring av score. På samme måte som i fjor. Tilgangslink vil bli sendt til alle spillere på SMS
  • Evt lokale regler, som f.eks. ballplassering, vil bli lagt ut på 1. tee på spilledagen.

Poengsystem for ÅretsHerre
Vi viderefører poengsystem som vi har brukt de siste sesongene.

Spill på eget par: 40 poeng.
Hvert slag over eller under gir 2 poeng i tillegg eller i fratrekk.
Det er de syv beste rundene som blir de tellende. Topp 30 kommer til sluttspillet.
Alle som ikke blir i sluttspill er i KOKOSKLASSEN og har samme poengregler som i sluttspillet.

Det vil også i år være 3 Sluttspillrunder med doble poeng i Årets Herre.
I sluttspillet blir det dobling av poengene 80 +-4.

Matchplay
Det er påmelding innen 8. mai i Golfbox, oppsettet blir klart og lagt ut 10. mai.
1.runde skal være ferdig innen søndag 23.mai (siste spilledag runde 1).
De resterende rundene kommer etter at påmeldingen har gått ut og vi vet hvor mange som deltar.

NB! Siste spilledag er det ingen unntak på!
Alle matcher i runden SKAL fullføres innen fristen!

Matchplay spilles over 18 hull og følger vanlige regler for Matchplay, så matchene er ikke handicap tellende.
Alle som har meldt seg på til MatchPlay vil få tilsendt epost med mobil/e-post informasjon til alle spillerne som deltar.

Det avtales spillerne seg imellom om når matchene skal spilles, men fristen for siste spilledag i runden SKAL overholdes.

For å finne motstander i neste runde, sjekk i GolfBox
Det er spillerhandicapet på matchdag som gjelder.
Resultatet i matchen meldes til Bjarte Solheim på epost eller SMS.

Mobil: 450 66 790

Husk at for å finne ut hvor mange slag og hvilket hull man har slag på så sjekker man tildelte slag, tar differensen, og den spiller med høyest handicap fordeler disse over hullene fra Index 1 og opp til så mange man har i differanse.

Eks: spiller 1 har 12 tildelte spiller 2 har 18 tildelte, da vil spiller 2 ha 6 ekstra slag, et slag ekstra på hullene med index 1-6.

Med dette så ønsker vi velkommen til sesongen 2022!

Styret i Herregruppen