Butikken på Grønmo GK

Grønmo sin proshop har som målsetning å være Norges mest profesjonelle proshop. Vi vil tilby et stort utvalg markedets mest ettertraktede merkevarer, som leverer køller, baller, klær, sko og alt annet i mellom som passer ditt behov. Vi vil at du som kunde skal føle at du får den beste servicen fra et av de mest kunnskapsrike teamene i bransjen. Fordelen med å handle i en proshop er at du får hjelp til å velge riktig utstyr tilpasset ditt behov og din sving, sko som passer dine føtter, og klær som passer din stil. Våre ansatte har tilsammen over 25 år i golfbransjen, og vi har sett og hørt det meste. For 2017 sesongen doblet vi størrelsen på butikken, og gitt alle merkene mer plass. Vi håper du får et godt inntrykk når du besøker den ”nye” butikken på Grønmo GK.

Av køller fører vi Mizuno, Callaway, Titleist, TaylorMade, PING og Cobra. Vi har og det meste i demo, slik at du kan booke en custom fitting time, og få hjelp til å finne riktig hode, skaft, loft og lie.

Vi har bager fra Mizuno, Callaway, Titleist, TaylorMade, PING, Cobra og Sun Mountain. Baller fra Callaway, Titleist, Pinnacle, og TaylorMade.

Av sko kan vi tilby både FootJoy, Adidas, NIKE, G/FORE, ECCO, Puma og Callaway.

Har du tenkt på at også hansker kan utgjøre en stor forskjell? Shopen fører hansker i alle prisklasser fra Callaway, FootJoy, PING, TaylorMade, G/FORE og Hirzl.

For noen er funksjonelle klær det viktigste, mens andre er mer opptatt av stil og trender, og på Grønmo har vi et stort utvalg av klær som både er trendy og funksjonelle. Vi fører FootJoy, NIKE, Callaway, Abacus, PING, Puma, G/FORE, Original Penguin Golf og Adidas. Av juniorklær så fører vi FootJoy, Abacus og Adidas, og jr. sko fra FootJoy, Puma og Adidas.

Vi i Greenside Golfstores håper du vil komme innom for en god handel!

Klikk på albumet under for å se bilder av butikken!

 

Vi bruker TrackMan til custom fitting!

Åpningstider (fra 30.09.19): 

Mandag-søndag 10:00 til 17:00

Telefon 48 50 50 30 / proshop@gronmogk.no

Pin It on Pinterest

Share This
×