1. april 2016

Knøttegruppen

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://gronmogk.no/wp-content/uploads/vgk_barn-11.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Trening

Dette er Grønmos tilbud til de helt yngste, målgruppen vår her er barn i alderen 6-8 år. Knøttegruppen er starten på golflivet og viser at golf er gøy og lek! Det er trening 1 timer pr. uke i 12 uker. Treningstid er mandager fra 17-18.
Treningsavgiften er NOK 500. Medlemskap koster 250 kr.

Turneringer

Turneringstilbudet for de minste heter TO Cup og er introduksjon til turneringsspill. Her er det mest fokus på lek, moro, mestring og sosialt samvær.

Terminliste: http://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/customer/878/schedule/2015/4705

Medlemskap

For de yngste tilbyr vi Grønmo basis jr. 6-12 år, dette koster 250 kr i året og man får da Golfkortet og tilgang til Golfbox slik at man kan spille på bane. Med basis jr betaler man 75 kr i greenfee for 9 hull på Grønmo.

OBS! For å spille på de fleste baner i Norge trenger man medlemskap i en klubb.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

×