15. november 2017

Mer info kommer…

Martin Grythe

PGA Professional

Martin er fra Oslo og har spilt golf siden 1977.

Han tok sin utdannelse i Sverige og har jobbet som trener siden 1994 og er PGA kategori A4.

Martin har jobbet med golfere på alle nivå, og er lidenskapelig opptatt av å få sine elever til å utvikles og lykkes i forhold til sine ambisjoner. Ved hjelp av videoanalyse og enkle, klare tilbakemeldinger får man en økt forståelse og større forutsetninger for å tilegne seg dette merkelige spillet.

«Det er helt avgjørende at man på et så tidlig tidspunkt som mulig lærer seg den grunnleggende fysikken som kreves for å forstå golf…et spill der det som føles naturlig er feil».

Marius Bjone

Director of Golf and Merchandising Business (Sport- og Butikksjef)

Marius har spilt golf siden 2001, og ble profesjonell i 2011.

Marius tok sin PGA utdannelse i Norge, og har jobbet i golfbransjen siden 2007. I 2013 utdannet han seg som Personlig Trener (PT1) og i 2014 tok han utdanningen som Elite/rehab Trainer (PT2). Marius er og TrackMan Level 1 instruktør, Trigger Point og foam rolling instruktør, TRX instruktør, og fortsetter å utvikle seg gjennom forskjellige kurs og utdanninger hvert år.

Marius underviser med kroppen som utgangspunkt, hvilke begrensninger en har og hvilke styrker en har. Dette er grunnlaget for hva som er mulig for din kropp, og hvordan vi legger opp en plan for din sving. Marius vil og utfordre deg mentalt under trening, slik at du vil øke din forståelse for din egen sving, og lære deg hvordan du skal ta bedre beslutninger på banen, og da spesielt under press. Marius har spilt både på den Svenske Golf Touren, Ecco Tour i Danmark og spilt en Challenge Tour turnering i Norge. Marius fortsetter å spille turneringer for å opprettholde sitt spillenivå, og for å trene under press og stress.

Marius har ansvaret for all sportslig utvikling på klubben, og sørger for at klubben tilbyr trening/undervisning for alle aldre og nivåer. Føler du at det mangler noen treningstilbud, så kan du ta kontakt med Grønmo Golf Academy

”Under press faller en tilbake til sitt laveste nivå, så viktigheten av å trene under press kan ikke understrekes nok. Even til å opprettholde sitt tekniske nivå under press, samt ta bedre beslutninger og strategiske valg er essensielt for å spille bedre golf.”’