Vintertrening 21/22

Nå er det klart for vinterens treningsprogram

Tidligere lanserte vi høst/vinterprogrammet for juniorgruppene. Mer info om tilbudet der finner en her under Junior Vintertrening. Påmelding for juniortrening er fortsatt åpen, og det finnes plasser på alle gruppene.

Medlemstrening

Vinterens treningstilbud begrenser seg med de 2 Trackman simulatorene vi har, men vi ønsker uansett å tilby trening i gruppe på innendørs senteret i Skullerud Park. Treningen blir delt opp i fire grupper, to damegrupper og to herregrupper. Hver gruppe har plass til fire deltakere, som blir to deltakere per simulator. Det er satt opp tre 6 ukers program hvor en trener annenhver uke med headpro Ross Robertson. I hvert 6 ukers program er det inkludert én 45/15 time. Altså 45 minutter privat instruksjon, med 15 min egentrening på simulatoren. For mer info om medlemstreningen, klikk deg in her på Vintertrening 21/22.