Vil du oppgradere ditt basis eller greenfee medlemskap?

Vi tilbyr nå oppgradering av basis- og greenfee medlemskap til aksjemedlemskap med fritt spill ut sesongen. Er du allerede basis medlem kan du nå oppgradere ditt medlemskap for kroner 1 000, pluss 500 kroner i aksjegebyr, eller som greenfee medlem, kroner 500, pluss 500 kroner i aksjegebyr. Og som vedtatt på årsmøtet, aksjen har ikke lenger noen bindingstid. Har du som basis eller greenfee medlem planer om å spille mer enn 5 – 6 runder resten av sesongen, så bør det konverteres nå.

For nye medlemmer setter vi prisen for aksjemedlemskap ned til 1 500 kroner pluss gebyrer, totalt 2 500 kroner. Alle andre medlemskap settes ned til halv pris pluss gebyrer.

Oppgradering til aksjemedlemskap og nytegning av aksjemedlemskap forutsetter at man forblir medlem i samme kategori også i 2021. Pris for aksjemedlemskap for 2021 er ennå ikke vedtatt, men det utsatte forslaget til årsmøtet var kroner 5 650.