Vi utvider åpningstiden på banen

I dag fra klokken 12:00 vil det være mulig å booke start tider fra klokken 08:00, ettersom det blir varmere og nattefrosten slipper.

Vi opplever svært stor pågang på banen, og det er viktigere enn noen gang at bestilte start tider bekreftes i pro-shop så tidlig som mulig, at vi unngår no show, og om det må avbestilles, så gjør også det så tidlig som mulig. No show betyr nå en tapt mulighet for en annen spiller og tapte inntekter for klubben, og det må vi alle bidra til å unngå.

Rundene skal nå kunne være handicap tellende etter en midlertidig regelendring, så lenge koppen ikke stikker opp av bakken. Det er fortsatt ikke raker i bunkerene og ballskapene er fortsatt stengt. Her følger vi anvisningene fra NGF.

Banevertene er nå også i gang, og vil som vanlig på en hyggelig måte bidra til at spillet glir godt og at kun de som er spilleberettiget er på banen.

Kafeen vil åpne offisielt på Lørdag. Husk å følge de anvisninger som blir gitt. Foreløpig vil det kun være tillatt å spise ute, men med det været vi har nå så er det jo det vi alle vil.

Og så er det stor trafikk til gjenbruk stasjonen på den andre siden av veien, og vi vet at dette skaper forsinkelser på vei til banen. Så selv om det generelle Corona rådet er å ikke ankomme anlegget så tidlig, så husk å beregne litt ekstra tid for trafikken.

God golf!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Pin It on Pinterest

Share This

Del dette

Del dette med dine venner!

%d bloggere liker dette:
×