Valgkomiteen er i gang

Årsmøtet i 2021 er under planlegging, og arbeidet til ”klubbens viktigste komite” er i gang, nemlig valgkomiteen. Innstillingen til komiteen som skal legges frem i årsmøtet kan være av avgjørende betydning for klubben.

Komiteen skal innstille til styre og kontrollkomite, og i år er det p.t. fire verv som er på valg, leder, medlem og vara til styret, og leder av kontrollkomiteen, fire verv. De viktigste egenskapene er interesse for klubben med det store hjertet, og noe tid. Og så må man være medlem. Skulle man ønske seg tilleggskompetanse så er det rundt økonomi, jus eller golf/idrett, eller kanskje bygningsingeniør kompetanse. Men tid og interesse trumfer det meste. Og så er det viktig med gode samarbeidsevner.

Golfen og Grønmo er inne i en solid oppgangsfase, resultatene de siste to år er gode, klubben er gjeldfri, og har god likviditet. Allikevel er det viktige oppgaver som ligger foran oss, først og fremst sikring av driving rangen, baneutvikling, og dernest, litt lenger fremme, klubbhus prosjektet.

Har du tid og anledning og interesse, eller kjenner noen som du mener passer, så kontakt valgkomiteen som består av Alf Jakobsen, Synnøve Johannessen og Vibeke Olss. Vi i klubbhuset kan gjerne formidle kontakt.

Uten medlemmer med stort hjerte ingen klubb med stort hjerte!