Tour de Golf på Grønmo Indoor Golf

Nå kan du spille Tour de Golf på din hjemmebane på Skullerud! Vinneren av Tour de Golf Indoor 2021/2022 får gratis tur til Spania i oktober og gratis deltakelse i Tour de Golf Invitational 2022, hvor fly t/r, opphold, golf og bankett er dekket av golfserie.no.

Serien består av 10 runder, og starter søndag 5. desember, og vil deretter ha online turnering ukentlig hver søndag fra januar og frem til 27. mars. Du kan delta på en eller flere eller alle rundene. Tidene fra klokken 14:00 til 18:00 vil i utgangspunktet være øremerket for deltagelse i Tour de Golf, men det kan også spilles på andre tider i løpet av søndagene. Her vil du spille mot andre deltagere fra andre klubber og sentere med Trackman simulator, enten du spiller alene eller sammen med andre på samme simulator.

Tour de Golf er touren for alle, der det spilles på 70% handicap, og passer for spillere i alle kategorier. For mer om Tour de Golfs innendørs serie 21/22 følg linken til Tour de Golfs hjemmeserie.

Tour de Golf Indoor starter 5 desember!

Og så er vi klare til å ta imot deg for trening og instruksjon mellom rundene. Denne vinteren handler det ikke bare om å vedlikeholde svingen, men om å forbedre den. For mer om Grønmo Indoor Golf følg linken under.

%d bloggere liker dette:
×