Så langt i sesongstarten

Etter en uke har vi gjort oss en hel del erfaringer. Trykket på banen er større en noen gang. Frykt for å ikke få spille fører til at mange booker start tider for seg og sine enn det man faktisk trenger. Vi ser også kreative løsninger på begrensingen på 8 start tider, så som booking i andres navn med senere sletting og rebooking. Vi vil vurdere å redusere antall bookinger en spiller kan ha fremover fra nåværende 8. I klubben med det store hjertet må alle medlemmer få en rimelig sjanse til å spille.

Vi får etter hvert kontroll på no-show. Det vi sliter mest med er ”booking for sikkerhets skyld”, og sene avbestillinger. Vi vil låse bestillingene tidligere, slik at man ikke kan vente med å avbestille til siste liten. Slik øker vi sannsynligheten for at en annen kan overta tiden.

Det har vært kaldt denne våren, og vi har fått klippet fairways kun en gang. Men nattefrosten er borte, så fra Mandag åpner vi banen fra klokken 06:00 til 07:00, og så stenger vi en time for vedlikehold, og så åpner vi igjen klokken 08:00 og holder på ut dagen. Med flere spilletider bør det være mulig å ha litt mer is i magen.

Byrådet kom med lite nytt på Torsdag, men butikken er altså åpen og har gode tilbud og en del nye varer. Husk munnbind og hold avstand. Det kom ikke gode nyheter for kafeen. Som et resultat av kulde, manglende sitteplasser og lite salg, kommer kafeens åpningstider fra og med Lørdag til å bli innskrenket til 10:00 til 15:00. Bruk den når dere kan. Man vet hva man har men ikke hva man får.

Det nærmer seg med nettet på rangen. Et par seksjoner ble prøveheist i dag, men vi venter fortsatt på flere nettseksjoner fra England. Det er fortsatt håp om åpning i løpet av neste uke.