Nytt bookingsystem

Fra 01.01.2022 gjelder nytt bookingsystem for simulator og instruksjon

Med bakgrunn i å forenkle bookingprosessen ved bruk av simulatorene på Skullerud og ikke minst gjøre det enklere å booke instruksjon, så har vi valgt å implementere et nytt bookingsystem på disse områdene. Golfbox vil fortsatt være gjeldene bookingsystem for spill på Grønmo Golfklubb, men instruksjon vil ikke lenger bli booket i Golfbox/Protrainer.

Den nye leverandøren av bookingtjenester heter Squarespace Scheduling. Så når en får bookingbekreftelse vil en få mail eller SMS fra Scheduling. Det blir derfor behov for at du oppretter en konto/profil for å kunne booke simulatorspill og instruksjon. Den største fordelen for deg som booker at du ikke lenger trenger å gå inn i GolfBox systemet, men kan booke direkte fra www.grønmogk.no sine sider.

Det er og en app tilgjengelig for å booke alle tjenestene dersom en ønsker det. Appen heter Acuity Scheduling Client. For å lagre Grønmo som tilgjengelig enhet i appen, kan en scanne QR-koden under. Lenger ned på siden kan du se hvordan hele bookingprosessen foregår.

[envira-album id=»18392″]

%d bloggere liker dette:
×