Kø til Grønmo

Den store pågangen på booking og spill i sesongstarten har vært svært gledelig, og det ser ut til at vi har klart å avvikle spill med lite venting og forsinkelser på banen. Om det skyldes rette slag og gode golf ferdigheter eller en medgjørlig rough på denne tiden av året skal ikke vi ha sagt.

Men en del har opplevd kø på veien ved innkjøringen til Renovasjonsetaten, og dette kombinert med vårt råd om å ikke ankomme banen for tidlig før spill, har forståelig nok skapt frustrasjon. Vi ønsker å bibeholde vårt gode naboskap med Renovasjonsetaten, og ber medlemmer og gjester å beregne noe mer tid enn vanlig, og utvise tålmodighet ved passering av køen.

Renovasjonsetaten har utvidet åpningstidene og gjør hva de kan for å avvikle køen, og det går i riktig retning. De har webkamera for å holde oversikt over køen, og det er mulig å gå inn på renovasjonsetatens nettside og se kø situasjonene før avreise, https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/alle-gjenbruksstasjoner/gronmo-gjenbruksstasjon/ , eller ved linken under. https://ok-origo-dataplatform-public-prod.s3-eu-west-1.amazonaws.com/reg/gjenbruksstasjoner/index.html

Opplever dere problemer i køen ta det gjerne opp med oss og ikke de som dirigerer køen.

Pin It on Pinterest

Share This

Del dette

Del dette med dine venner!

%d bloggere liker dette:
×