25. april 2013

Seniorgruppen på Grønmo

Vi ønsker hjertelig velkommen til en ny sesong i seniorgruppen på Grønmo Golf 2021.

Seniorgruppen ønsker gamle og nye deltagere velkommen. Vi er en gruppe på 60-70 personer og 40-50 av oss spiller vanligvis turneringer hver mandag. Vi planlegger start 3.mai 2021 og vil spille 18 turneringer i løpet av sesongen frem til primo oktober med variert innhold. 2.pinsedag og juli måned er turneringsfrie. Vi starter høstsesongen 2.august 2021.

Seniorene er i risikogruppen for koronaviruset og vi følger de direktiver som er gitt fra nasjonalt hold, fra Norges golfforbund og fra Grønmo golfklubb lokalt. I skrivende stund er det usikkert om vi får arrangere turneringer i begynnelsen av mai.

Vi starter kl. 1000, rekkestart, utslag fra tee 51 og spiller 9 hull. Eclectic og matchplay spilles over 18 hull. Proshop utleverer scorekort, disse byttes ikke innbyrdes, fylles ut med markør og legges i den hvite postkassen ved inngangen til klubbhuset. Vi vil prøve å gjennomføre livescore. Resultatlisten kommer i Golfbox og premier hentes i proshop dagen etterpå. Startavgiften, kr.500.- betales som en engangsavgift til bankkonto 6062 05 24495, att. Grønmo seniorgolf, medlemsnr. og navn. Kommunikasjonen med gruppen foregår via mail og Golfbox.

Av- og påmeldinger til turneringene i Golfbox. Startlister vil foreligge i slutten av uken for spill påfølgende mandag. Nedre aldersgrense er 50 +, øvre aldersgrense eksisterer ikke. Proshopen tar hånd om scorekortene til hver turnering, de får da bedre oversikt over hvem som eventuelt skal betale greenfee i tillegg.

På grunn av rådende smittevernsregler blir det ikke golfringspill med Drøbak, Oppegård og Skjeberg golfklubber.

Å følge golfreglene og praktisere god golf- og koronaetikette er en selvfølge for seniorgruppen. Vi ønsker lykke til og håper på en god sesong for alle.

Kontaktpersoner og turneringsansvarlige:

Per Julsvik, tlf. 950 05 449, e-mail;