28. mars 2015

Damegruppen

Hei – og velkommen til Grønmos Damegruppe

VIKTIG INFORMASJON om Dameturneringene:

NÅ! – kjære Damer, er muligheten for å gjennomføre klubbinterne turneringer åpnet, og vi starter opp med første turnering onsdag 6. mai.
Vi begynner med en hyggelig Bestball-turnering (2+2 spillere) og fra onsdag 13. mai spiller “vanlige” turneringer inndelt i tre klasser. Bestball-turneringer blir ikke hcp-tellende, men fra 13. mai gjennomfører vi hcp-regulerende turneringer.
Logg deg inn på Golfbox og meld deg på så er vi i gang😍
Hvis du har spørsmål – ta kontakt med en av oss👌
Vi gleder oss til å se deg på Grønmo GK😁
Se hvilke regler som gjelder nå under Korona-tiden: Praktisk gjennomføring av turneringene

Når vi kommer tilbake til “normalen” igjen:
Sesongstart 2020 er nå rett rundt hjørnet, og vi i Damestyret gleder oss på tross av en litt annerledes start i år. Grunnet Korona-situasjonen er det litt justeringer og vi håper du finner informasjonen du trenger i nedenstående presentasjon:

Sesongen 2020 Informasjon og aktiviteter

Vi oppfordrer også til å lese golfforbundets modifiserte regler ifht handicaptellende selskapsrunder:

Har du spørsmål; ikke nøl med å kontakte oss i styret!

Vår hoved informasjonskilde er som tidligere Damegruppens Facebook-side. Her får du rask informasjon/oppdatering om turneringer, invitasjoner og kommentarer. Denne siden er kun golfrelatert. I tillegg har vi opprettet en Facebook-side med et mer sosialt tilsnitt – her kan du legge ut informasjon du ønsker å dele med dine golfvenninner.

Denne hjemmesiden er noe mer statisk og blir ikke oppdatert like ofte.

Damegruppens styre

Lise Kristiansen (leder) tlf: 930 47 110, e-post:
Hege Johnsbråten (økonomi) tlf: 901 43 439, e-post:
Karoline Hagen tlf: 911 14 640, e-post:
Tea Uggerud Peinert tlf: 994 50 880, e-post:
Kari Steinstø Ingebrigtsen tlf: 450 35 263, e-post:
Vigdis Knem tlf: 915 44 153, e-post:

Vi er glade for alle tilbakemeldinger. Prat med oss på terrassen, trenger du å komme i kontakt med oss utover det kan du gjøre det via våre Facebooksider eller sende en e-post eller SMS.

Vi gleder oss til sesongen 2020 !

Hilsen styret i Damegruppen

VIKTIG INFORMASJON om Dameturneringene: