28. mars 2015

Damegruppen

Hei – og velkommen til Grønmos Damegruppe

Sesongen 2020 nærmer seg med stormskritt og damestyret er i full gang med planlegging. Vi får et flott og innholdsrikt program i år også.

Vår hoved informasjonskilde er som tidligere Damegruppens Facebook-side. Her får du rask informasjon/oppdatering om turneringer, invitasjoner og kommentarer. Denne siden er kun golfrelatert. I tillegg har vi opprettet en Facebook-side med et mer sosialt tilsnitt – her kan du legge ut informasjon du ønsker å dele med dine golfvenninner.

Denne hjemmesiden er noe mer statisk og blir ikke oppdatert like ofte.

Årets «terminliste» (forandringer kan komme)
  • Januar – medio mars: Vintertreningen på Fornebu
  • 18-19.4: Vårtur til Strømstad / Dynekilen
  • 22.4 Kl 18:00: Oppstartsmøte; ingen påmelding, vi serverer kaffe og kaker
  • Dametrening; Det vil også i år bli egen treningsdag for damene – denne settes opp nærmere sesongstart, og vi kommer nærmer tilbake med informasjon.
  • Onsdagsturneringene starter så snart banen åpner. Påmelding i Golfbox, og påminnelser i Facebook.
  • Damegolf-uken; årets internasjonale kvinnegolfdag er 2.6. Det vil si at vi planlegger en damegolfuke i hele uke 23 med egen eclectic-turnering, proenes skills challenge, venninnegolf, og en hyggelig avslutning på fredagen.
  • Connecting Ladies
  • Naboslaget mot Oppegård golfklubb: her kommer vi nærmere tilbake med datoer. Vår ansvarlige er Tea
  • Høstturen er berammet til 18-20.9 – sted er ikke endelig bestemt i skrivende stund.
Damegruppens styre

Lise Kristiansen (leder) tlf: 930 47 110, e-post:
Hege Johnsbråten (økonomi) tlf: 901 43 439, e-post:
Karoline Hagen tlf: 911 14 640, e-post:
Tea Uggerud Peinert tlf: 994 50 880, e-post:
Kari Steinstø Ingebrigtsen tlf: 450 35 263, e-post:
Vigdis Knem tlf: 915 44 153, e-post:

Vi er glade for alle tilbakemeldinger. Prat med oss på terrassen, trenger du å komme i kontakt med oss utover det kan du gjøre det via våre Facebooksider eller sende en e-post eller SMS.

Vi gleder oss til å se dere alle sammen igjen i 2020 !

Hilsen styret i Damegruppen