GOLFBREAKS PAIRS 2021 – PÅMELDING ÅPEN!

GOLFBREAKS PAIRS – LØRDAG 7. AUGUST 2021.

VINN EN UKES GOLFREISE TIL PORTUGAL!

ALLE KAN VINNE – ALLE KAN DELTA!

PREMIER FOR NOK 40 000,-

Golfbreaks.com og Grønmo GK inviterer til årets heteste lagturnering med flotte premier. Alle kan delta uansett handicap og klubb.

Hovedpremien: En ukes golfreise til PRAIA D’ EL REY, PORTUGAL fra 27. mars til 3. april 2022*.  For detaljert informasjon om turen klikk HER.

Turneringen: en klasse, 18 hull, Scramble slag for 2 manns lag med 25 % handicapgodtgjørelse på summen av lagets hcp.

Greenfee: For ikke medlemmer av Grønmo GK er det redusert green fee (NOK 350,-).

Partner: Finn en å spille sammen med eller meld deg på alene, så setter vi sammen lag.

Påmelding og detaljer HER.

*Min. 50 deltakere for hovedpremien utløses.

Dersom reisen ikke gjennomføres pga. av reiserestriksjoner får vinnerlaget et gavekort til bruk til en senere reise.

VELKOMMEN TIL GOLFBREAKS PAIRS 2021!