Åpningstider i kafeen

Vi har fått noen tilbakemeldinger om den innskrenkede åpningstiden i kafeen. Vi er glade er glade for å kunne si at siden sist Fredag har åpningstiden vært fra 10:00 til 19:00. Fremover vil kafeen være åpen fra 10:00 – 19:00 Mandag til Torsdag, og fra 10:00 – 18:00 Fredag – Søndag. Dog vil det kunne skje at kafeen etter samråd med klubben vil stenge noe tidligere på dager med mye regn og lite booking på banen. Dere vil nok selv kunne ane når det skjer.

Vi informerte om innskrenket åpningstid 7. Mai. Grunnen til at vi har hatt innskrenket åpningstid inntil 28. Mai var en kombinasjon av svært mye dårlig vær i Mai, og samtidig som Covid-19 restriksjoner inntil 27. Mai ikke tillot bruk av bord og stoler i forbindelse med kafeen,  ble det naturlig nok lite salg, og man så seg nødt til å kutte ned på åpningstiden. 

Vi skjønner at det kan skape frustrasjon at man ankommer Grønmo og finner kafeen stengt, men det skal nå være et tilbakelagt stadium. Husk å bruke kafeen, det er den beste sikkerhet for et godt tilbud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
×