12. august 2014

Aksjonær i Grønmo Golfbane AS

Medlemskapet Grønmo Aksje er betinget av innehav av aksje(r).

Generalforsamlingen i Grønmo Golfbane AS vedtok i 2012 forslag 7.1.1 – Forslag om å endre aksjenes pålydende, splitt av aksjer.

Hva betyr dette for meg som aksjonær?

Som innehaver av aksje i Grønmo golfbane AS har du etter generalforsamlingens vedtak 14. februar 2012 to aksjer og to stemmer dersom du før generalforsamlingen hadde 1 aksje. Vedtaket knyttet en spillerett til ny aksje. Dette gir deg som aksjonær mulighet til aktivere din spillerett #2 for salg eller utleie.

Medlemskontingenten i 2019 for de som er innehaver av 2 aksjer med 1 aktivert spillerett er NOK 6 475 (Grønmo Dobbel Aksje) og NOK 4 725 (Grønmo Aksje) for de som er innehaver av bare 1 aksje.

Fra 2016 har du følgende muligheter:

• Dersom du ikke ønsker å selge eller leie ut verken aksje 1 eller aksje 2 trenger du ikke foreta deg noe som helst.
  • Dersom du ønsker å selge/overdra en aksje, fyller ny og gammel aksjonær ut salgsmelding og ny aksjonær signerer aksjonæravtale. Husk at vi trenger fullt personnummer for ny aksjonær på salgsmelding til registrering i aksjonærregisteret.
  • Selger/overdrar man en aksje etter februar 2016 vil den nye aksjonæren bli fakturert NOK 1 800 i kontingent og NOK 500 i gebyr. Fra 2017 vil begge bli fakturert NOK 4725 i årskontingent så fremt årsmøtet ikke endrer denne. Aksjonæren står selvsagt fritt til selv å bestemme vederlaget for salg/overdragelse av aksjen.
  • Ønsker du å aktivere ekstra spillerett for utleie sender du e-post til med overskrift “Aktivere spillerett”. Du vil motta informasjon om hvordan du kan inngå avtale om aktivering av spillerett og betingelser for dette. Gebyret for aktivering av spillerett på aksje # 2 er NOK 1 800.
  • Du kan leie ut spillerett til enkeltperson. Gebyret for å leie ut spillerett er NOK 300. Send forespørsel til med overskrift ”Utleie av spillerett”. Du mottar svar med korrekt skjema for utleie av spillrett og tilhørende betingelser for dette. Utleie av spillerett på aksje nr. 2 betinger at denne er aktivert for spill igjennom egen avtale for dette, se punkt 3.

Tilbakelevering av aksjer

På årsmøtet i Grønmo golfklubb i 2018 ble det vedtatt en aksje exit ordning med 2 -års binding. Send en e-post til om du ønsker å stå på listen for tilbakelevering.

Se vårt dokumentarkiv for salgsmeldinger, utleieskjemaer etc.