12. august 2014

Aksjonær i Grønmo Golfbane AS

Medlemskapet Grønmo Aksje er betinget av innehav av aksje(r).

Generalforsamlingen i Grønmo Golfbane AS vedtok i 2012 forslag 7.1.1 – Forslag om å endre aksjenes pålydende, splitt av aksjer.

Hva betyr dette for meg som aksjonær?

Som innehaver av aksje i Grønmo golfbane AS har du etter generalforsamlingens vedtak 14. februar 2012 to aksjer og to stemmer dersom du før generalforsamlingen hadde 1 aksje. Vedtaket knyttet en spillerett til ny aksje. Dette gir deg som aksjonær mulighet til aktivere din spillerett #2 for salg eller utleie.

Medlemskontingenten i 2019 for de som er innehaver av 2 aksjer med 1 aktivert spillerett er NOK 6 475 (Grønmo Dobbel Aksje) og NOK 4 725 (Grønmo Aksje) for de som er innehaver av bare 1 aksje.

Fra 2016 har du følgende muligheter:

  • Dersom du ikke ønsker å selge eller leie ut verken aksje 1 eller aksje 2 trenger du ikke foreta deg noe som helst.
  • Dersom du ønsker å selge/overdra en aksje, fyller ny og gammel aksjonær ut salgsmelding og ny aksjonær signerer aksjonæravtale. Husk at vi trenger fullt personnummer for ny aksjonær på salgsmelding til registrering i aksjonærregisteret.
  • Selger/overdrar man en aksje etter februar 2016 vil den nye aksjonæren bli fakturert NOK 1 800 i kontingent og NOK 500 i gebyr. Fra 2017 vil begge bli fakturert NOK 4725 i årskontingent så fremt årsmøtet ikke endrer denne. Aksjonæren står selvsagt fritt til selv å bestemme vederlaget for salg/overdragelse av aksjen.
  • Ønsker du å aktivere ekstra spillerett for utleie sender du e-post til info@gronmogk.no med overskrift “Aktivere spillerett”. Du vil motta informasjon om hvordan du kan inngå avtale om aktivering av spillerett og betingelser for dette. Gebyret for aktivering av spillerett på aksje # 2 er NOK 1 800.
  • Du kan leie ut spillerett til enkeltperson. Gebyret for å leie ut spillerett er NOK 300. Send forespørsel til info@gronmogk.no med overskrift ”Utleie av spillerett”. Du mottar svar med korrekt skjema for utleie av spillrett og tilhørende betingelser for dette. Utleie av spillerett på aksje nr. 2 betinger at denne er aktivert for spill igjennom egen avtale for dette, se punkt 3.

Tilbakelevering av aksjer

På årsmøtet i Grønmo golfklubb i 2018 ble det vedtatt en aksje exit ordning med 2 -års binding. Send en e-post til om du ønsker å stå på listen for tilbakelevering.

Se vårt dokumentarkiv for salgsmeldinger, utleieskjemaer etc.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Pin It on Pinterest

Share This
×