Vinteren på Grønmo

Vinteren på Grønmo – Kommer du på besøk?

Anlegget er hvit, og banen har gått i dvale. Klubbhuset derimot er fortsatt åpent frem til 20. desember, mandager til torsdager fra kl. 10-17. Admin er som regel til stede mellom kl. 10 og kl. 15. En del av arbeidet her for neste sesong tar de ansatte rundt omkring på møter og andre oppdrag. Derfor tar vi forbehold om klubbhuset er stengt innen for gitte åpningstider. Vi vil forsøke å ha håpet så ofte som mulig innenfor disse tidene. Dersom du ønsker å forsikre deg om at vi er på plass, eller booke et møte, så kan du ringe oss 48 50 50 30. Skulle vi ikke være til stede, så send oss en e-post.

Ønsker du kontakt med administrasjonen, så sender du e-posten til

Ønsker du kontakt med butikken, så sender du en e-post til

Julehandelen på Grønmo Golfklubb

I tillegg til normale åpningstider så vil vi ha åpent for julehandel følgende datoer:

Lørdag 8. desember – kl. 10-14

Søndag 9. desember – kl. 10-14

Lørdag 15. desember – kl. 10-14

Søndag 16. desember – kl. 10-14

Klikk på bildet under for å se hvilke tilbud du kan vente deg i shopen når du kommer på besøk.