Vi åpner banen!

Vi åpner banen på påskeaften for medlemmer!

Fra lørdag 20. april åpner vi for spill på banen for medlemmer mellom kl. 11-16 (ingen ballrenne). Søndag 21. og mandag 22. vil også være medlemsdager. Alle med medlemskap i Grønmo Golfklubb får muligheten til å spille. For dere med Grønmo Aktiv eller Basis medlemskap, så betaler dere kun 200,- i greenfee for voksne, og 100,- for junior. Betalt medlemskap er en forutsetning for spill.

Butikken er åpen fra kl. 10-17 frem til og med mandag, her finnes det nye og spennende varer som skal kunne fylle behovene til en hver golfer. Rangen er åpen hele døgnet og eeZee Pay appen fungerer nå slik som den skal (kun uttak på venstre side). For de som ikke har fått kjøp rangekort, så kommer dette på plass så fort vi får en ny levering.

Banestatus: Banen ser ut til å ha overvintret godt, men det er fortsatt en stund til vi kan se stabile nattetemperaturer over +8 grader. Dette er en forutsetning for at gresset skal gro. På bakgrunn av dette, så åpner vi med vintergreen på hull 1, og utslaget på hull 4 fra tee 34 (kunstgress-tee). Hvor lang tid det tar før vi kan åpne green 1 og utslagene på hull 4 er det været som dikterer. Vi åpner de så fort vi føler det er forsvarlig.

Tirsdag 23. april åpner vi for spill for alle gjester.

Mer info om banestatus og gjeldende priser for spill kommer på mandag 22. april. Da kommer det og mer info om kaféen, som IKKE er åpen ennå.

Vi gleder oss til å se dere på Grønmo!