Velkommen til Oktober på Grønmo

Vi holder opp så lenge været tillater det!

Spill på banen

Nå har høsten virkelig satt spor, og vi vil forvente natte- og morgenfrost så og si hver dag fremover. Dette vil si at banen åpner tidligst kl. 10:00 ved perfekte forhold. Vi tar forbehold om det skulle bli mye frost, og vi ser oss nødt til å slette bookede starttider. Vi utsetter IKKE starttider. Alle bookede starttider som er uheldige og havner på tidspunkt der det er frost, og banen er stengt, blir slettet. Vi vil selvfølgelig hjelpe med å finne nye tider, om det er mulig. Vær vennlig å behandle alle våre ansatte med respekt når du kommer for å uttrykke din misnøye dersom du skulle være så uheldig å miste din starttid. Vi gjør dette for å unngå massive skader på banen.

Åpningstider i shopen

På bakgrunn av muligheter for frost, og tidligere solnedgang, så vil klubbhusets åpningstider nå være fra kl. 10:00 – 18:00 alle dager i oktober. Administrative åpningstider vil være fra kl. 10-15 på hverdager (stengt alle dager i uke 40). Ved spørsmål til shopen utenom åpningstider, kan en henvende seg via e-post til

Stenging av banen for sesongen

Når vi ser at været har skiftet betydelig, og det ikke lenger er forsvarlig å spille på banen uten større skader, så vil vi se oss nødt til å stenge for sesongen. Etter stenging av banen vil bane-arbeiderne våre bruke den resterende tiden av høsten til å forberede banen for innvintring. Denne prosessen innebærer forberedelser slik at banen er i så god stand som mulig før telen kommer, og snøen legger seg. Vi vet jo godt at alle ønsker seg en høy standard allerede til sesongstart i 2019. Det er kun mulig om vi starter med forarbeidet nå. Det er derfor og meget viktig at alle som nå er ute å spiller, reparerer alle nedslagsmerker, legger tilbake oppslått torv, løfter føttene skikkelig når en går på greenen og bidrar til så gode forhold som mulig. En dårlig rygg, eller om du bommet greenen er IKKE en god nok unnskyldning for å ikke ta et par nedslagsmerker. Vi skal alle bidra, så skal vi alle føle oss like stolte neste år når banen er i fantastisk stand.

Ha en strålende høst,

Hilsen klubben