24. april 2017

Turneringsnytt 2018

Turneringene for 2018 er klare i Golfbox. Vi har igjen i år laget et program tilpasset de fleste. Det vil si både 9 og 18 hulls turneringer, lag og single, turneringer for nybegynnere og flere sosiale turneringer med matservering.

Vårsesongen 2018:

High Open 1 fredag 25. mai –  Uformelt arrangement for alle nybegynnere og andre med handicap over 36,0!

Classic Golf (NGS) torsdag 31. mai – Tidligere Norsk Senior Golf.

Tre køller + putter lørdag 2. juni – Tar du utfordringen og hvilke tre køller velger du?

Pink Cup søndag 9. juni – Turnering til støtte og inntekt for Kreftforeningen og brystkreftsaken. Spillform er scramble over 18 hull, meld deg på alene eller sammen som et lag.

High Open 2 fredag 15. Juni –  Uformelt arrangement for alle nybegynnere og andre med handicap over 36,0!

Midtsommer/Midnatts Golf fredag den 22. juni – 18 hull scramble slag med start kl. 21.30

Sankthans turnering lørdag 23. juni – Sommeravslutning med lag turnering, Grillbuffet, spis så mye du vil!

Påmelding til alle turneringene skjer i Golfbox.

Turneringsreglementet for Grønmo Golfklubb er gjeldende!

-Turneringskomiteen