Mange reiser på golfferie/turer hvert år, med Grønmo GK, en pro eller med venner og bekjente fra andre klubber. Vi ønsker nå å oppgradere og utvide vårt golfreisetilbud.

Målet er å tilby deg et spennende golfreiseprogram, uansett alder, budsjett, erfaring og golf-nivå! Det er plass til alle!

Vi legger vekt på kvalitet, allsidighet og variasjon. Noen av turene arrangerer vi selv og andre arrangeres av reisebyråer som lever opp til vår målsetning og som tilbyr skreddersydde reiser.

Reiseprogrammet for vinter/vår 2017 byr på spill, trening, turnering og opplevelser!

Dette er en start og vi vil i løpet av vinteren/våren legge ut flere turer. Vi er fullt klar over at det er mange muligheter og spennende destinasjoner som passer ethvert budsjett.
Vi ser bl.a. på reiser som: «Mat, vin og golf», Ryder Cup 2018 i Paris, langhelg til f.eks. Scotland, Irland, England og helgeturer til Sverige.

Din mening og ditt innspill er viktig for oss og vi tar gjerne mot reiseideer og forslag fra deg.
God tur!


REISER VINTER/VÅR 2017:

TRENINGSREISE OG GOLF I VERDENSKLASSE med Ross til Al Ain, Abu Dhabi fra 1/2-8/2
5-stjerners hotell, 7 frokost og 6 middager. 5 stk. greenfees per uke. Golfbil eller tralle. Bemerk: Det arrangeres en utflukt til European Tour turneringen Omega Dessert Classic hvor du får se mange av verdens beste golfspillere på veldig nært hold (tillegg). Siste frist 28/11 2016.
For detaljert informasjon og bestilling klikk her!

TRENINGSREISE med Ross til Costa Ballena, Spania fra 4/3-11/3!
4-stjerners hotell, halvpensjon: 7 frokost & 6 middager. Ubegrenset greenfee og driving range baller på Costa Ballena. Bemerk: noen av Europas beste treningsfasiliteter! Siste frist 25/11 2016.
For detaljert informasjon og bestilling klikk her!

SPILL- OG TRENINGSREISE med Ross til Quinta da Morinha, Cascais, Portugal fra 1/4 -8/4.
5-stjerners hotell, 7 frokost og 4 middager. 5 heldags greenfee på Quinta da Marinha. Bemerk: Nærheten til byen Cascais gjør at man ofte tar turen dit med hotellets shuttlebuss eller taxi i 5 minutter. Der finner man mange små butikker og utallige restauranter og barer ikke minst på torget. Siste frist 1/2 2017.
For detaljert informasjon og bestilling klikk her!

 

Har du spørsmål eller trenger du hjelp så kontakter oss:
Christian, GolfPlaisir – Mobil: +47 928 08 800, E-post: christian.berg@golfplaisir.no
Ross – Mobil: +47 959 27 429, E-post: ross@gronmogk.no
Henrik – Mobil: +47 953 68 828, E-post: nimmer99@hotmail.com

Pin It on Pinterest

Share This

Del dette

Del dette med dine venner!