KLUBBMESTERSKAPER 2018 – OPPDATERING!

Klubbmesterskapene 2018 – Oppdatering!

Vi beklager at språkbruk og ordvalg har ført til misforståelser og forvirring rundt årets klubbmesterskaper.

Med denne oppdatering ønsker vi å rette opp:

Klubbmesterskap Netto er ikke oppført i klubbens statutter og kan derfor ikke kalles Klubbmesterskap. Vi har derfor endret navnet til Nettomesterskap. Medlemmer i alderen 14-99 år med hcp 36,0 eller lavere kan delta.

Nettomesterskapet er uoffisielt og en prøve. Dersom det blir suksess vil turneringskomiteen fremlegge forslag på neste årsmøtet om endring av klubbens statutter så vi i fremtiden kan kalde det Klubbmesterskap Netto!

Klubbmesterskap 2018 viser ikke at det er KM for Senior også. Navnet er endret til Klubbmesterskap & Klubbmesterskap Senior 2018. Medlemmer i alderen 14-99 år med hcp 36,0 eller lavere kan delta.

Klubbmesterskap 70+ er endret til Seniorgruppen Mesterskap.

Oppdatert informasjon om klasser, alder, hcp osv. finner du her: KLUBBMESTERSKAPER 2018!

Flere mesterskap/klasser: Turneringkomiteen ønsker å presisere at det fullt ut er mulig å  delta i flere mesterskap, og i flere klasser i samme mesterskap. Når du påmelder deg et mesterskap kan du velge hvilke klasse(r) du ønsker å delta i.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp – ta kontakt med turneringslederen.

Velkommen til klubbmesterskapene 2018 og lykke til!

Turneringskomiteen