25. april 2013

Seniorgruppen på Grønmo

Vi ønsker hjertelig velkommen til en ny sesong i seniorgruppen på Grønmo Golf 2019

Vi ønsker gamle og nye deltagere velkommen, vi er en gruppe på 50-60 personer og 30-40 av oss spiller turnering hver mandag. Vi planlegger start 6.mai 2019 og det spilles 15 turneringer i løpet av sesongen frem til medio september med variert innhold. 2.pinsedag og store deler av juli måned er turneringsfri. Vi starter på nytt mandag 29. juli.

Vi starter kl. 10:00, spiller både 9 og 18 hull og har premieutdeling på terrassen etter endt dyst. Startkontingenten betales som en engangsavgift på kr. 450.- til bankkonto DNB 1214.03.96158, att. Grønmo seniorgolf, Berit Dalseng. Kommunikasjon med gruppen foregår pr.mail og via Golfboks.

Av- / påmeldinger til turneringene i Golfboks. Startlister vil foreligge i slutten av uken for spill påfølgende mandag. Nedre aldersgrense er 50 +, øvre aldersgrense eksisterer ikke. Vi vil i år åpne for påmeldinger til alle turneringene før sommeren, men ikke glem å melde av dersom spill ikke er aktuelt.

Grønmo seniorgruppe ble i vinter invitert til å være med i en golfring med Drøbak, Oppegaard og Skjeberg golfklubber. 9 deltagere fra hver klubb skal spille 4 omganger. Vi spiller på Grønmo den 25.juli og spiller matchplay med shotgunstart og sosialt samvær etterpå. Vi ønsker også å etablere en intern matchplayturnering i seniorgruppen denne sesongen. Det planlegges dagsturer med spill på andre baner. Overnattinger synes det å være mindre interesse for.

Å følge de nye reglene og god golfetikette er en selvfølge for seniorgruppen. Vi ønsker lykke til og håper på en god sesong for alle.

Kontaktpersoner og turneringsansvarlige:

Per Julsvik, tlf. 950 05 449, e-mail;