14. november 2017

Sportslig struktur

Sportslig struktur i Grønmo Golfklubb

For 2018 lanserer Grønmo Golfklubb sin nye Sportslige strukur. Dette er grep som tas for å gjenreise den sportslige satsningen og nivået vi hadde frem til 2010. Som en norsk idrettsklubb plikter vi til å birdra til breddeidretten golf, og golf som toppidrett. Den nye strukturen omfatter alle aldersgrupper i idrettsklubben Grønmo Golfklubb, og alle ferdighetsnivåer. Denne satsningen er en av grunnstenene i fremtidens Grønmo Golfklubb. Alt fra det sportslige, sosiale, kulturelle og til anleggets utvikling, vil påvirkes av denne strukuren. Grønmo Golfklubb har meget høye ambisjoner for fremtiden, og vi ønsker at alle medlemmene våre skal få ta del i klubbens utvikling.

Klikk på bildet under for å gå til siden Sportslig Struktur. Her kan du trykke knappene for navigere deg rundt til de forskjellige gruppene, og tilbudene.

For påmelding til en av gruppene, send mail til proshop@gronmogk.no med navn, HCP, og hvilken gruppe du vil trene med. Husk å melde deg på tidlig da det er begrenset med plasser på hver gruppe. Ved påmelding til juniortrening vil du/dere få ytterligere info ved påmelding og når første foreldremøte blir.