23. mars 2018

Sportlig tilbud 2018

Sportslig tilbud 2018

Under beskriver vi de forskjellige treningsgruppene og kurstilbud for 2018. Vi håper du finner noe som passer deg. For øyeblikket kan du melde deg på en treningsgruppe ved å sende en e-post til proshop@gronmogk.no

For informasjon om juniortrening klikk her.

Temakurs

Gjennom hele sesongen vil vi legge ut temakurs på ledige datoer. Hvert kurs vil ha forskjellige temaer og fokus, alt fra Course management, Driving, Ballbaner, Pitching, Chipping og Putting (greenlesing, lengdekontroll, stoke-analyse, mm.)

Veien til Golf (nybegynnerkurs)

Klikk her for å lese om våre VTG-kurs.

Seniortrening

Formålet med Senior 50+ i Grønmo Golfklubb er å skape et sportslig tilbud som tilfredsstiller behovet til alle nivåer og aldersgrupper. Med et bredt tilbud av trening/instruksjon og turneringer både lokalt, regionalt og nasjonalt, så ønsker Grønmo Golfklubb å være en referanseklubb for klubbtrening for seniorer. Denne gruppen trener på tirsdager kl. 10-11 og koster 3500,- for 16 treninger gjennom hele sesongen.

Dametrening

Dametreningen er for alle kvinnelige golfere fra 18 år og eldre, og er delt opp i tre handicapgrupper; 0-12, 12-24 og 24-36. Formålet med Dametrening i Grønmo Golfklubb er å skape et sportslig tilbud som tilfredsstiller behovet til alle nivåer og aldersgrupper. Med et bredt tilbud av trening/instruksjon og turneringer både lokalt, regionalt og nasjonalt, så ønsker Grønmo Golfklubb å være en referanseklubb for klubbtrening. Denne gruppen trener normalt på tirsdager fra 19:30-21 og koster fra 2800,- for trening i 9 uker eller 15 uker frem til sommeren eller til og med høsten.

Herretrening

Herretreningen er for alle mannlige golfere fra 18 år og eldre, og er delt opp i tre handicapgrupper; 0-12, 12-24 og 24-36. Formålet med Herretrening i Grønmo Golfklubb er å skape et sportslig tilbud som tilfredsstiller behovet til alle nivåer og aldersgrupper. Med et bredt tilbud av trening/instruksjon og turneringer både lokalt, regionalt og nasjonalt, så ønsker Grønmo Golfklubb å være en referanseklubb for klubbtrening. Denne gruppen trener normalt på mandager fra 19:30-21 og koster fra 2800,- for trening i 9 eller 15 uker frem til sommeren eller til og med høsten.

Mid-Am Trening

Mid-Am Trening er for alle kvinner og menn som er født i 1988 eller tidligere (30 år og eldre) som ønsker å konkurrere på nasjonalt nivå. Her er treningen i større grad rettet mot turneringsspill og maksimering av potensiale. Vi anbefaler at du allerede før sesongen peker deg ut hvilke turneringer du vil spille slik at vi kan hjelpe deg med å periodisere treningen og tilrettelegge for optimalisert prestasjon. Har du det som skal til for å trene og konkurrere på Mid-Am nivå? Vi håper du melder deg på slik at vi kan hjelpe deg med å nå dine mål! Denne gruppen trener på torsdager fra kl. 19:30-21 og koster 4300,- for trening i 16 uker.