25. april 2013

Junior Treningsgrupper

JUNIOR AKADEMIET


TRENINGSGRUPPER

Junior Knøtt   

Knøtte-gruppen på Grønmo er for alle barn mellom 5 og 8 år. Her stilles det ingen krav til tidligere erfaring fra golf, og øktene handler mest om lek og moro. I Knøtte-gruppen utforsker vi golfens verden på lekende måte, hvor alle øktene har elementer av økt mestringsfølelse, teoretisk læring og oppdagende læring. Hver økt vil fra trenerens side stimulere koordinasjon, balanse, styrke, og samarbeidsevne blandt ungene. Det sosiale er og viktig i Knøtte-gruppen, og vi oppfordrer foreldrene til å delta, men til en hver tid følge reglementet i Håndboken for Juniorer og Foreldre.

Junior Knøtt har sine treninger fra 30. april 2018 på følgende dager (totalt 7+7 uker);

  • Mandager kl. 18:00 – 19:00

Junior Birdie   

Junior Birdie er for barn fra 9 til 12 år. Her stilles det heller ingen krav til erfaring fra golf, men det anbefales at de enten søker noen leksjoner for veileding eller blir med på et av våre Veien til Golf for barn kurs. Vi vil og holde to sommer camper i 2018 hvor barna vil gå igjennom VTG opplegget, og mye mer samme uke. Treningsøktene i Birdie-gruppen har mer fokus på teoretisk læring og teknisk læring enn i Junior Knøtt, men vil selvfølgelig også inneholde masse lek og moro. Det er i Birdie-gruppen vi ønsker å skape en lidenskap for golfen. Vi stiller også krav til egentrening hver sesong, og et større fokus på at både juniorer og foreldre til en hver tid følger reglementet i Håndboken for Juniorer og Foreldre.

Junior Birdie har sine treninger fra 17. april 2018 på følgende dager (totalt 16 uker);

  • Tirsdager kl. 17:00 – 18:30 (16:30 – 18:00 den 17. april)

Junior Eagle   

Junior Eagle er hovedsaklig for juniorer fra 12 til 15 år. Her stilles det krav til gjennomført VTG for barn, deltagelse på Golf Camp eller leksjoner fra en utdannet instruktør. Dette er gruppen for de juniorene som ønsker at golfen skal være en av hovedaktivitetene sine om sommeren. Treningsøktene i Eagle-gruppen har et enda større fokus på teoretisk læring og teknisk læring enn i Junior Birdie, og det blir i større grad fulgt opp både gjennom egentrening og individuelle leksjoner med PGA Pro. Det er i Eagle-gruppen vi ønsker å begynne å bygge utøvere. Vi stiller også større krav til egentrening hver sesong, og har et stort fokus på at både juniorer og foreldre til en hver tid følger reglementet i Håndboken for Juniorer og Foreldre.

Junior Eagle har sine treninger fra 17. april 2018 på følgende dager (totalt 16 uker);

  • Tirsdager kl. 17:00 – 18:30 (16:30 – 18:00 den 17. april)
  • Torsdager kl. 17:00 – 18:30 (16:30 – 18:00 den 19. april)

Junior Albatross   

Junior Albatross er hovedsaklig for juniorer fra 16 til 19 år. Her stilles det krav til gjennomført VTG, deltagelse på Golf Camp eller leksjoner fra en utdannet instruktør. Dette er gruppen for de eldre juniorene som ønsker at golfen skal være en av hovedaktivitetene sine om sommeren og noe de ønsker å satse på. Junior Albatross er også for de som ønsker at golfen skal være et springbrett for videre utdanning, om det er mot høgskole-, universitets- eller college-nivå (se her). Treningsøktene i Albatross gruppen vil videre utvikle utøverene teknisk, taktisk og fysisk. Det er mer fokus på turneringsspill og langtidsplanlegging. Alle utøvere blir fulgt opp gjennom egentrening og individuelle leksjoner med PGA Pro. Det er i Albatross-gruppen vi ønsker å utvikle selvstendige utøvere, samt bevare det sosiale som et fundament for gruppen. Vi stiller også nå enda større krav til egentrening hver sesong, og forventer at både juniorer og foreldre til en hver tid følger reglementet i Håndboken for Juniorer og Foreldre.

Junior Albatross har sine treninger fra 17. april 2018 på følgende dager (totalt 16 uker);

  • Tirsdager kl. 18:30 – 20:00 (18:00 – 19:30 den 17. april)
  • Torsdager kl. 18:30 – 20:00 (18:00 – 19:30 den 19. april)

Junior Elite   

Junior Elite er for alle utøvere fra 13 (året de fyller 13) til 19 år. Her stilles det krav til turneringsresultater, høy nivå av teknisk, taktisk og fysisk evne og en indre driv til å bruke mye tid på golfen. Dette er en gruppe utøvere må kvalifisere seg opp til. Junior Elite er og for de som bruker golfen for videre utdanning, om det er mot høgskole-, universitets- eller college-nivå (se her). Treningsøktene i Elite gruppen vil videre utvikle utøverene teknisk, taktisk og fysisk. Det er mer fokus på turneringsspill og langtidsplanlegging. Alle utøvere blir fulgt opp gjennom egentrening og individuelle leksjoner med PGA Pro. Det er i Elite-gruppen vi ønsker å utvikle selvstendige utøvere som kan konkurrere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi stiller også nå enda større krav til egentrening hver sesong, og forventer at både juniorer og foreldre til en hver tid følger reglementet i Håndboken for Juniorer og Foreldre.

Junior Elite har sine treninger fra 17. april 2018 på følgende dager (totalt 16 uker);

  • Tirsdager kl. 18:30 – 20:00 (18:00 – 19:30 den 17. april)
  • Torsdager kl. 18:30 – 20:00 (18:00 – 19:30 den 19. april)

Påmelding til juniortrening:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon

Barnets navn (obligatorisk)

Barnets alder (obligatorisk)

Gruppe

Melding


Pin It on Pinterest

Share This
×