Grønmo golfklubb har ansatt Frode Scheie som ny daglig leder for klubben.
Frode er 50 år. Han er gift med Ine Beate og har tre barn. Frode og hans familie er bosatt i Drøbak.

Frode er handelsøkonom fra BI og har trener 4 utdannelse fra Norges Idrettshøyskole.
Han har tidligere vært sportssjef og idrettssjef i Norges Golfforbund, Hovedtrener for Bækkelaget Damer A, Sportssjef BSK/NIF, Trener Follo Håndball og Daglig leder i Drammen Håndballklubb. Parallelt har han i 13 år vært Hovedansvarlig for håndball på Treider Private Gymnas. Han er ekspertkommentator for Viasat Norge og TV2.

Frode har en lang toppidrettskarriere bak seg, både gjennom 10 år som landslagspiller og kaptein for håndball-landslaget, og 7 år som profesjonell håndballspiller i Tyskland.

Frode tilfører Grønmo golfklubb en solid erfaring fra norsk toppidrett, både som utøver, trener og leder. Frodes mål er å påvirke den sportslige ambisjonen til klubben og den enkelte spiller, både i forhold til trening, spill og spillekultur. Samtidig har Frode meget god erfaring fra arbeid med sponsorer og et godt nettverk i næringslivet. Dette vil bidra til å utvikle klubben i en retning hvor samspillet både med næringslivet og det offentlige blir sterkere og tettere. For 2017 har Frode tatt årsmøtets og styrets mål om først og fremst å sikre at vi når klubbens budsjett sammen med teamet av ansatte på Grønmo. Han tiltrer jobben den 2. Mai.

Vi ønsker Frode hjertelig velkommen til klubben med det store hjertet.

Jan Eigil Rydningen
Styreformann