8. november 2017

Basis medlemmer

I VTG pakken fra Grønmo er det inkludert et Grønmo Basis medlemskap i år som gjør at du er registrert som medlem ved Grønmo GK, men betaler redusert greenfee pr. runde du spiller.

Dersom du vil fortsette som medlem ved Grønmo GK er du hjertelig velkommen til det.

Vi kan tilby deg samme medlemskap Grønmo Basis til 1000 kr også neste år, eller kjøp av aksje til 4350 kr eller leie av spillerett til 5350 kr.

De to sistnevnte gir deg ubegrenset med spill på banen.

Forskjellen på aksje og spillerett er at en aksje er bindende frem til du har kvittet deg med den, mens en spillerett gjelder for et år av gangen.

Det er viktig å være klar over dette!

Dessuten må du gi beskjed om du ikke vil være medlem ved Grønmo GK innen 31.12, for dette er datoen for medlemsregistreringen til Norges Golfforbund som binder en utøver til den klubben neste sesong.

Dersom du er junior, så ta kontakt for da har vi flere ulike muligheter for ditt medlemskap.