ÅRSOPPGJØRET 2017
Det nærmer seg sesongens høydepunkt for herrene på Grønmo, Årsoppgjøret mot Oppegård!
I år er datoene 9. og 10. september. Vi spiller lørdag på Grønmo og søndag på Oppegård.
Årsoppgjøret mot Oppegård består av 20 spillere fra hver klubb som kjemper om en meget prestisjefylt tittel.

Bestball Match på lørdag, her spiller man om seier på front og back, totalt 40 poeng på lørdag. Her setter vi Grønmo og Oppegård opp lag, uten tanke på

Single Matcher på søndag, front, back og beste totalt. totalt 60 poeng avslutningsdagen.
Det betyr at det er 100 poeng som det skal kjempes om.

Det blir servering av mat på Oppegård søndag etter avsluttet turnering.

Dersom du er interessert i å delta, så meld deg på ved å sende SMS til Per Gunnar eller Bjarte.
Per Gunnar: 975 45 173, Bjarte: 450 66 790.
Viktig å gi beskjed om du kan spille begge dager.
Ved mer enn 20 påmeldte, så vil de som spilte i fjor, og som kan spille begge dager, bli prioritert.

Styret i Herregruppen